Avatar

James Cameron megerősítette a kiszivárgott Avatar filmcímeket

James Cameron az Avatar franchise rendezője egy interjúban elárulta, hogy az Avatar-folytatásai valóban azokat a címeket kapták.

James Cameron az Avatar franchise rendezője egy interjúban elárulta, hogy az Avatar-folytatásai valóban azokat a címeket kapták.

James Cameron megerősítette azt a szivárogtatást az Avatar projektből, amiben a következő négy Avatar-film címéről olvashattunk, azonban hozzátette a direktor, hogy ezek könnyen változhatnak a bemutatóig. Az Avatar 2. és 3. főszereplői számára egy ideje már befejeződött a forgatás, azonban a további folytatások az előző két rész sikerétől függ. Az ET készített interjút a rendezővel, aki megerősítette, hogy a kiszivárgott filmcímek még közel sem véglegesek.

Sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom, ez minden, amit mondani tudok. A kiszivárgott címek is azok közzé tartoznak, amik számításba jöhetnek. És még nem született végső döntés abban.

Hivatalosan még nem jelentették be, hogy miről fog szólni a második rész, de jól ismert, hogy olyan halottnak gondolt színészek is visszatérnek a folytatásban, mint Stephen Lang és Sigourney Weaver. Ugyanakkor Cameron korábban arról is beszélt, hogy a második rész jórészt a víz alatt fog játszódni, amire külön felkészítőtréninget is ki kellett fejleszteni a színészeknek, hogy még hitelesebbek legyenek a vízalatti felvételek. Erre utal a The Way Of Water alcím is, bár még mindig nem döntötték el a végső címet.

James Cameron közel tíz évet várt a folytatásra, sok előkészület előzte meg a forgatást, mert a rendező egy olyan technológiai ugrásra várt, mint amit láttunk az első rész esetében is. A történet a futurisztikus jövőben játszódik, középpontjában a Jake Sully tengerésszel (Sam Worthington), aki a Pandora bolygóra egy új élet reményében érkezik. A technológiának köszönhetően Sully elméje átkerül egy Na’vi testbe, majd feladatnak azt kapja, hogy illeszkedjen be a helyi törzsbe, s tudjon meg minél többet a bennszülöttekről. Amikor azonban a katonák haderejükkel a Na’vik lerohanására indulnak, Jake átáll az ő oldalukra, és vezetőként csatába vezeti a Na’vikat. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Cameron az Avatarok mellett más kasszasikereken is dolgozik. Jövő héten érkezik a mozikba az Alita: A harc angyala című alkotás, aminek elkészítésé közel 20 évébe került Cameronnak, ám mivel ő most az Avatar-folytatásokkal lekötötte magát, a rendezés jogát átadta Robert Rodriguez-nek. És akkor még nem beszéltünk a Terminátor 6-ről, aminek stafétabotját Tim Miller-re bízta.

Total
436
Shares
Previous Article
Thanos

A Bosszúállók: Végjátékban kiderül, hogy Thanos kudarcot vallott?

Next Article
Trónok harca

Az első hivatalos fotók a Trónok harca utolsó évadából

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!