Wide Screen
Image default
Filmek

A főszereplők számára véget ért az Avatar-folytatás forgatása

James Cameron rendező megerősítette, hogy az Avatar-folytatás főszereplői számára véget ért a forgatás, még pár mellék jelenetet rögzítenek.

Közel kilenc évet kellett várni erre a pillanatra, és a bemutató napja még így is nagyon messze van, hiszen az Avatar második részét csak 2020. decemberében mutatják be a mozikban. Az elmúlt héten már kiszivárogtatták a folytatások címet, most viszont egy hivatalos bejelentést kaptunk így bő egy évvel azután, hogy James Cameron elkezdett dolgozni az Avatar-folytatásokon. A rendező közösségi oldalon jelentette be, hogy elkészültek a második (és talán harmadik) munkáival, legalábbis ami a főszereplőket illeti – pár kaszkadőr jelenetet még rögzítenek.

Ma néhány kaszkadőr jelenetet filmezünk, de a főszereplők számára már befejeződött a forgatás – Sam, Zoe, Sigoruney, Stephen Lang, Kate Winslet -, velük már mindent elkészítettünk, és egészen hihetetlen színészi alakítást láttunk tőlük. Nem tudom kifejezni, hogy mennyire büszke vagyok a munkára és arra, amit ezekkel a filmekkel tettünk.

James Cameron

Az első részt 2009-ben mutatták be, s mai napig az egyik legtöbbet termelt filmről beszélünk, nála csak a Titanic hozott több pénzt a stúdiónak. Az Avatar úttörőnek számított a 3D-és filmek világában, az IMAX-mozik is ezzel indultak hódító útjukra, és biztosak lehetünk abban is, hogy a következő részek is tartogatnak majd egészen új dolgokat. A rendező korábban elárulta, szeretnék teljesen leváltani a most használatban lévő szemüveges technológiát, hogy még látványosabb és élvezetesebb legyen a térhatás a mozikban, arra viszont több mint két évet kell még várnunk.

Még több a témában...

Premierdátumot kapott a Terminator 6., ami eltöröl valamennyi folytatást

Kévés Bence Mihály

Az Avatar 2 miatt nem lehet Stephen Lang a Deadpool 2 Kábelje?

Kévés Bence Mihály

Több színész számára is elkezdődött a Bosszúállók: Végjáték pótforgatása

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább