Avatar

A főszereplők számára véget ért az Avatar-folytatás forgatása

James Cameron rendező megerősítette, hogy az Avatar-folytatás főszereplői számára véget ért a forgatás, még pár mellék jelenetet rögzítenek.

James Cameron rendező megerősítette, hogy az Avatar-folytatás főszereplői számára véget ért a forgatás, még pár mellék jelenetet rögzítenek.

Közel kilenc évet kellett várni erre a pillanatra, és a bemutató napja még így is nagyon messze van, hiszen az Avatar második részét csak 2020. decemberében mutatják be a mozikban. Az elmúlt héten már kiszivárogtatták a folytatások címet, most viszont egy hivatalos bejelentést kaptunk így bő egy évvel azután, hogy James Cameron elkezdett dolgozni az Avatar-folytatásokon. A rendező közösségi oldalon jelentette be, hogy elkészültek a második (és talán harmadik) munkáival, legalábbis ami a főszereplőket illeti – pár kaszkadőr jelenetet még rögzítenek.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”James Cameron”]Ma néhány kaszkadőr jelenetet filmezünk, de a főszereplők számára már befejeződött a forgatás – Sam, Zoe, Sigoruney, Stephen Lang, Kate Winslet -, velük már mindent elkészítettünk, és egészen hihetetlen színészi alakítást láttunk tőlük. Nem tudom kifejezni, hogy mennyire büszke vagyok a munkára és arra, amit ezekkel a filmekkel tettünk.[/penci_blockquote]

Az első részt 2009-ben mutatták be, s mai napig az egyik legtöbbet termelt filmről beszélünk, nála csak a Titanic hozott több pénzt a stúdiónak. Az Avatar úttörőnek számított a 3D-és filmek világában, az IMAX-mozik is ezzel indultak hódító útjukra, és biztosak lehetünk abban is, hogy a következő részek is tartogatnak majd egészen új dolgokat. A rendező korábban elárulta, szeretnék teljesen leváltani a most használatban lévő szemüveges technológiát, hogy még látványosabb és élvezetesebb legyen a térhatás a mozikban, arra viszont több mint két évet kell még várnunk.

Total
6
Shares
Previous Article

Ridley Scott ilyen folytatást gondol az Alien: Covenantnak

Next Article
ŰrDongó

Új posztert kapott az ŰrDongó mozifilm

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!