Wide Screen
Image default
Filmek

Ezt kapjátok ki, még 3D-és szemüvegre sem lesz szükség az Avatar 2-nél

James Cameron régóta várt Avatar folytatása újabb moziforradalmat hoz el: szemüveg nélkül élvezhetjük majd a varázslatot.

James Cameron régóta várt Avatar folytatása újabb moziforradalmat hoz el: szemüveg nélkül élvezhetjük majd a varázslatot.

Akárcsak tette azt az első Avatar-film anno, úgy a második rész is forradalmi újítást hoz el a mozikba, köszönhetően egy nemrégiben feltalált új eszköznek. 2009-ben hatalmas lökést adott a filmiparnak az Avatar, a nézők tolongtak a mozikba, hogy lássák a Na’vik országát széles vásznon és IMAX 3D-ben. 11 évvel később, 2020-ben még erre is rátesznek egy lapáttal, már 3D-és szemüveg nélkül is élvezhetjük a kristálytiszta kép- és hanghatást.

Az Inquisitr arról számolt be, hogy az Avatar 2-nél és az összes többi folytatásnál azt az RGB lézerprojektoros vetítőrendszert fogják használni, amely kiváltják a jelenleg sok gondot okozó szemüvegeket. Az új technológiát a Christie Digital fejlesztette ki James Cameron Lightstorm Entertainment cégével.

A hírek szerint az Avatar 2-ben visszatérünk a Pandorára, ahol még inkább elmérgesedik a Na’vik és emberek közötti viszály, de ezúttal a harc nem a szárazföldön, hanem az óceánok mélyén fog dúlni.

Az Avatar 2-ben visszatér Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Joel David Moore, új belépők Cliff Curtis és Oona Chaplin lesz. Az Avatar 2-re 2020 decemberéig kell várnunk, a további filmek, az Avatar 3 2021 decemberben, az Avatar 4 2024 decemberben és végül az Avatar 5 2025 decemberében érkezik.

Még több a témában...

A Disney eltolta az Avatar folytatások és az új Star Wars epizódok bemutatóit

Kévés Bence Mihály

Egy új Avatar 2. forgatási képet osztott meg James Cameron

Kévés Bence Mihály

James Cameron ötlete volt az, amit sokan kritizáltak Sam Raimi Pókember-trilógiájában

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat