Wide Screen
Image default
Filmek

Ezt kapjátok ki, még 3D-és szemüvegre sem lesz szükség az Avatar 2-nél

James Cameron régóta várt Avatar folytatása újabb moziforradalmat hoz el: szemüveg nélkül élvezhetjük majd a varázslatot.

Akárcsak tette azt az első Avatar-film anno, úgy a második rész is forradalmi újítást hoz el a mozikba, köszönhetően egy nemrégiben feltalált új eszköznek. 2009-ben hatalmas lökést adott a filmiparnak az Avatar, a nézők tolongtak a mozikba, hogy lássák a Na’vik országát széles vásznon és IMAX 3D-ben. 11 évvel később, 2020-ben még erre is rátesznek egy lapáttal, már 3D-és szemüveg nélkül is élvezhetjük a kristálytiszta kép- és hanghatást.

Az Inquisitr arról számolt be, hogy az Avatar 2-nél és az összes többi folytatásnál azt az RGB lézerprojektoros vetítőrendszert fogják használni, amely kiváltják a jelenleg sok gondot okozó szemüvegeket. Az új technológiát a Christie Digital fejlesztette ki James Cameron Lightstorm Entertainment cégével.

A hírek szerint az Avatar 2-ben visszatérünk a Pandorára, ahol még inkább elmérgesedik a Na’vik és emberek közötti viszály, de ezúttal a harc nem a szárazföldön, hanem az óceánok mélyén fog dúlni.

Az Avatar 2-ben visszatér Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Joel David Moore, új belépők Cliff Curtis és Oona Chaplin lesz. Az Avatar 2-re 2020 decemberéig kell várnunk, a további filmek, az Avatar 3 2021 decemberben, az Avatar 4 2024 decemberben és végül az Avatar 5 2025 decemberében érkezik.

Még több a témában...

Idén már nem forognak tovább az Avatar-folytatások

Vigh Martin

Tim Miller soha többet nem akar James Cameron producerrel dolgozni

Kévés Bence Mihály

Hivatalos képeket kaptunk a Terminátor: Sötét végzet főszereplőiről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon