Főoldal Filmek Az Avatar 2. legújabb medencés képén végre magukat a főszereplőket is látni, és Kate Winslet is bemutatkozott
Filmek

Az Avatar 2. legújabb medencés képén végre magukat a főszereplőket is látni, és Kate Winslet is bemutatkozott

Hetente kapunk forgatási képeket az Avatar franchise második részéről, a legújabb képen már Kate Winslet is megjelent mo-cap ruhában a medencében.

447
Avatar

Hetente kapunk forgatási képeket az Avatar franchise második részéről, a legújabb képen már Kate Winslet is megjelent mo-cap ruhában a medencében.

2017-et írunk, bejelentik az Avatar franchise négy folytatását. Igen, lassan három éve már annak, hogy dolgoznak az új filmeken, amiről az elmúlt időben több forgatási kép is megjelent. Láttuk a visszatérő Sigourney Weaver színésznőt az új szerepében, forgatási képet kaptunk miközben a szereplők mo-cap ruhában a medencében dolgoznak, a legújabb kulisszák mögötti képeknek hála viszont már azt is tudjuk, hogy a Titanic sztárja, Kate Winslet újra együtt dolgozik James Cameron rendezővel.

Az utóbbi napokban felerősödtek azok a pletykák, hogy Kate Winslet is csatlakozott az Avatar szereplőgárdájához, ám csak néhány perce erősítették meg, s rögtön egy forgatási képpel. Sőt, Winslet mellett a franchise főszereplői is visszatértek, akiket 2009 után most először látunk a régi szerepükben. Zoe Saldana és Sam Worthington mellett az Oscar-díjas Cliff Curtis (Fear the Walking Dead) színésze is újként csatlakozott a stábhoz.

Túl sok mindent nem tudni Winslet karakteréről, mindössze annyit fedtek fel, hogy Ronal névre hallgat. A forgatási képből és ebből névből feltételezhetően ő is egy Na’vit fog majd játszani a történetben.

Sok más produkcióhoz hasonlóan az új-zélandi folytatásokat is leállították, ám a Weta Digital csapata nem vett ki szabadnapot, home officeból keményen dolgoznak a film vizuális effektjein. Még korai lenne beszélni a forgatásról, de Cameron szerint ez nem befolyásolja a jövő évi bemutatót, hiszen a második Avatar-filmig még bő másfél éve van, s jelentések szerint már a negyedik rész jelenetein is dolgoznak.

Kétéves ciklusban váltják egymást majd az Avatar-folytatások, az elsőt 2021. december 17-én, majd 2023-ban, 2025-ben és végül 2027-ben mutatják be az ötödik részt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események