Főoldal Filmek Az Avatar-folytatás legújabb képén visszatért Sigourney Weaver karaktere
Filmek

Az Avatar-folytatás legújabb képén visszatért Sigourney Weaver karaktere

Az Avatar hivatalos Twitter-oldalán tettek közzé egy forgatási képet Sigourney Waver karakteréről, Grace Augistine-ról, aki eredetileg meghalt az első részben.

495
Avatar
Forrás: 20th Century Studios

Az Avatar hivatalos Twitter-oldalán tettek közzé egy forgatási képet Sigourney Waver karakteréről, Grace Augistine-ról, aki eredetileg meghalt az első részben.

A film hivatalos Twitter-oldalán osztottak meg egy új, színfalak mögötti képet James Cameron rendező várva-várt folytatásáról, az Avatar franchise második részéről. Még nagyon korai lenne hype vonatról beszélni, hiszen távoli a bemutató, ám a megosztott fotó azért bír olyan nagy jelentőséggel, hiszen Sigourney Weaver karaktere, Dr. Grace Augistine meghalt az első részben.

Az Oscar-díjra is jelölt színésznő mellett a film producere, Jon Landau látható, tőle jobbra pedig Joel David Moore, aki szintén visszatér majd Dr. Norm Spellman szerepében. Weaver korábban megerősítette, hogy egy teljesen új karakter szerepében tér vissza, miután az első film végén Grace meghalt, de hogy mindez mit jelent a folytatásra nézve, csak találgatni tudunk. A most megosztott kép valamiféle flashbackről árulkodik.

Sok más produkcióhoz hasonlóan az új-zélandi folytatásokat is leállították, ám a Weta Digital csapata nem vett ki szabadnapot, home officeból keményen dolgoznak a film vizuális effektjein. Még korai lenne beszélni a forgatásról, de Cameron szerint ez nem befolyásolja a jövő évi bemutatót, hiszen a második Avatar-filmig még bő másfél éve van, s jelentések szerint már a negyedik rész jelenetein is dolgoznak.

Kétéves ciklusban váltják egymást majd az Avatar-folytatások, az elsőt 2021. december 17-én, majd 2023-ban, 2025-ben és végül 2027-ben mutatják be az ötödik részt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Avatar: A víz útja
Filmek

Kiderült, mikortól streamelhető az Avatar: A víz útja a Disney+-on és a megújult HBO Maxen

Néhány hét, és két nagy streamingszolgáltató kínálatában is elérhető lesz az Avatar:...

Sigourney Weaver
Filmek

Sigourney Weaver tisztán és érthetően fogalmazott: ennyi volt az Alien, és nem fog visszatérni

Pedig volt egy idő, amikor visszatért volna abban a bizonyos Neill Blomkamp...

Avatar: A víz útja
FilmekBREAKING

Kiderült, hogy az Avatar: A víz útja mikor fog megjelenni digitális formátumban

Már csak néhány hét, és otthon a tévé képernyőjén is nézhető lesz...