Wide Screen
Image default
Filmek

Jon Landau az Avatar producere megosztotta a Crabsuit vízalatti jármű koncepciós terveit

Az Avatar folytatás újabb menő járgányai.

Annak ellenére, hogy a koronavírus-járvány miatt a Disney egy teljes évvel eltolta James Cameron nagysikerű Avatar 2. és a többi folytatás bemutatóját, a stáb keményen dolgozik a folytatásokon. A stáb néhány hete már visszatérhetett Új-Zélandra, ahol jelenleg mind a négy Avatar-film folytatását filmezik.

Szinte felfoghatatlan, de hat alkalommal kellett eltolni az Avatar 2. bemutatóját, miközben az Avatar első részét még 2009-ben mutatták be. A terv az volt, hogy 2021. karácsonyán végre visszatérhetünk Pandora bolygóra, a na’vik otthonába, azonban a Disney legújabb ütemezésében már 2022 szerepel a járvány miatt. Bár a premier még távol van, a munka nem áll le, akad bőven teendő még a filmen.

Jon Landau producernek köszönhetően végre kaptunk egy kis ízelítőt abból is, hogy az emberek milyen csodajárművekkel térnek vissza a bolygóra kiaknázni Pandora ásványkincsét. A koncepciós terven most először vethetünk egy pillantást a Crabsuit névre keresztelt vízalatti járműre. Landau a leírásban úgy írta le ezt a hajót, mint egy emberi irányítású multifunkcionális merülőt.

A Disneynek nagy tervei vannak a franchise-zal, hiszen 2028-ig betábláztak a folytatásokkal, kétéves ciklusban mutatják majd be a folytatásokat. Terveket már láttunk ezekből, a kérdés inkább az, hogy mikor látunk valamit a filmből. Köszönhetően a 2022-es premiernek sajnos még nagyon sokat kell várnunk a teaserre, bár Cameron nemrég egy nagyon korai verziót már levetített a stábtagoknak a filmből, de ebből valamit is aligha megmutatnak majd meg a rajongóknak.

Még több a témában...

Az Avatar 2. forgatási képén az emberek ismét harcba indulnak a Pandora bolygón

Kévés Bence Mihály

Az Avatar 2. új, víz alatti forgatási képén az látható, ahogy Sigourney Weaver egy új karakter, egy na’vi bőrébe bújik

Kévés Bence Mihály

Az Avatar 2. legújabb forgatási képein egy robusztus díszletet látunk az első részből (megépítve)

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat