Avatar

Jon Landau az Avatar producere megosztotta a Crabsuit vízalatti jármű koncepciós terveit

Az Avatar folytatás újabb menő járgányai.

Annak ellenére, hogy a koronavírus-járvány miatt a Disney egy teljes évvel eltolta James Cameron nagysikerű Avatar 2. és a többi folytatás bemutatóját, a stáb keményen dolgozik a folytatásokon. A stáb néhány hete már visszatérhetett Új-Zélandra, ahol jelenleg mind a négy Avatar-film folytatását filmezik.

Szinte felfoghatatlan, de hat alkalommal kellett eltolni az Avatar 2. bemutatóját, miközben az Avatar első részét még 2009-ben mutatták be. A terv az volt, hogy 2021. karácsonyán végre visszatérhetünk Pandora bolygóra, a na’vik otthonába, azonban a Disney legújabb ütemezésében már 2022 szerepel a járvány miatt. Bár a premier még távol van, a munka nem áll le, akad bőven teendő még a filmen.

Jon Landau producernek köszönhetően végre kaptunk egy kis ízelítőt abból is, hogy az emberek milyen csodajárművekkel térnek vissza a bolygóra kiaknázni Pandora ásványkincsét. A koncepciós terven most először vethetünk egy pillantást a Crabsuit névre keresztelt vízalatti járműre. Landau a leírásban úgy írta le ezt a hajót, mint egy emberi irányítású multifunkcionális merülőt.

A Disneynek nagy tervei vannak a franchise-zal, hiszen 2028-ig betábláztak a folytatásokkal, kétéves ciklusban mutatják majd be a folytatásokat. Terveket már láttunk ezekből, a kérdés inkább az, hogy mikor látunk valamit a filmből. Köszönhetően a 2022-es premiernek sajnos még nagyon sokat kell várnunk a teaserre, bár Cameron nemrég egy nagyon korai verziót már levetített a stábtagoknak a filmből, de ebből valamit is aligha megmutatnak majd meg a rajongóknak.

Total
14
Shares
Previous Article

Az xCloudon továbbra is működik a DualShock 4

Next Article

Megjelenési dátumot kapott a PACER

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!