Avatar

Egy új Avatar 2. forgatási képet osztott meg James Cameron

Őrületes dolgokat művelnek az Avatar-filmek forgatásán.

Csak egyetlen egy ember van ébren a gáton, s az nem más, mint James Cameron. Miután Cameron visszatérhetett Új-Zélandra, majd letöltötte kötelező kéthetes karanténját, ezután útja egyenesen a Stone Street Studios stúdióba vezetett. Ez az egyike annak a sok helyszínnek, ahol forgatják az Avatar folytatásokat. A munkát még március végén kellett leállítani, amikor kitört a világjárvány, s a személyzet biztonsága érdekében beszüntették a munkát.

Jon Landau producer az utóbbi hetekben több forgatási képet is megosztott, most azonban a film hivatalos oldalán jelent meg egy kép, igaz ezt nem a napokban lőtték, hanem még a tavalyi évben örökítették meg a víz alatti jelenet filmezésénél. A rendezőről tudjuk jól, nem szórakozik, kihozza a maximumot, sőt, a 2009-ben bemutatott Avatar-filmmel még többre is képes volt, mint az akkori filmek túlnyomó többsége. Sokan korszakalkotónak kiáltották ki a filmet, ami után megszaporodtak az IMAX alkotások. Valami ilyet várunk a franchise négy folytatásától is. Cameron többször elmondta már, különleges technológiát fejlesztettek, hogy miként vegyék a levegőt a színészek a víz alatti felvételeknél.

Beigazolódni látszanak a korábbi hírek, melyek arról szóltak, hogy a folytatásban elmerülünk majd a Pandora bolygó hatalmas óceánjaiba, és eddig nem látott, csodás helyszíneket fedezhetünk fel a Na’vik otthonában. A film hivatalos Twitter-oldalán tették közzé a legújabb képet, amin Britain Dalton öltözött be mo-cap ruhában, aki egy társába kapaszkodik, miközben meglovagol valami különös tárgyat. Hogy pontosan mi akar lenni, arra majd a VFX csapat ad választ, amikor a film vizuális effektusait ráültetik a jelenetre.

Az Avatar második részét a tervek szerint 2021. december 17-én fogja bemutatni a Disney, amit másik három folytatás követ majd kétéves ciklusban; 2023-ban, 2025-ben és végül 2027-ben láthatjuk a történet ötödik felvonását. Gigászi beruházásról van szó, aminek költségvetése az egymilliárd dollárt is eléri a becslések szerint.

Total
14
Shares
Previous Article
Superman

Henry Cavill még a következő években is szívesen játszaná Superman szerepét

Next Article
Wonder Woman 1984

Patty Jenkins elárulta, hol tartanak a Wonder Woman 3. és az amazonok spin-off részekkel

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!