Wide Screen
Image default
Filmek

Az Avatar producere megerősítette, újra forog a film, és egy új képet is kaptunk a munkálatokról

Teljes gőzzel forog az Avatar 2.

Miután Új-Zélandon nagyrészt lecsengett a koronavírus-járvány, a dolgok visszatértek a normál kerékvágásba, a kormány enyhített a korlátozásokon, így filmes és tévés produkciók munkáit ott folytathatják, ahol abbahagyták március végén. Két nagy blockbustert biztosan ott forgatnak, az Amazon gyártású A Gyűrűk Ura-sorozatot és a 2009-es Avatar négy folytatását.

Eset kisebb felhördülést váltott ki az országban, hogy Cameron stábja már visszatérhetett az országba és folytatódhat a munka, de mindezt szigorú előírások és biztonsági protokollokkal sikerült elérni, amiket be kell tartani Új-Zélandon. Néhány napja Cameron már megérkezett a szigetországba, és mivel most letelt a két hetes kötelező karantén, már a kamerák túloldalán dolgozik.

Jon Landau producer osztott meg közösségi oldalán egy kulisszák mögötti képet az Avatar-folytatásokról, miközben a szereplők és a stábtagok keményen dolgoznak Pandora pazar látványvilágának megfilmesítésén.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Used my iPhone to snap a picture of our first shot back in production on the Avatar sequels.

Jon Landau (@jonplandau) által megosztott bejegyzés,

Ahogy a fenti képen is látható, a stáb már valóban az új-zélandi Stone Street Studios falai között dolgozik. Landau korábban úgy írta le az Avatar-folytatást – és itt ezt értsük most a második részre:

Ez Sully családjának a története lesz, valamint hogy mire képes, hogy egyben tartsa a családot. Ebben a filmben Jake-nek és Neytiri-nek már családja lesz, kénytelenek elhagyni otthonukat, elmenni és felfedezni Pandora különböző régióit, beleértve egy kis időt eltöltve a vízen, a víz körül és a vízben.Jon Landau

Az Avatar második részét 2021. december 17-én fogja bemutatni a Disney, amit másik három folytatás követ majd kétéves ciklusban; 2023-ban, 2025-ben és végül 2027-ben láthatjuk a történet ötödik felvonását. Gigászi beruházásról van szó, aminek költségvetése az egymilliárd dollárt is eléri a becslések szerint.

Még több a témában...

Az Avatar 2. legújabb forgatási képein egy robusztus díszletet látunk az első részből (megépítve)

Kévés Bence Mihály

A Disney eltolta az Avatar folytatások és az új Star Wars epizódok bemutatóit

Kévés Bence Mihály

Egy új Avatar 2. forgatási képet osztott meg James Cameron

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat