Főoldal Filmek Az Avatar producere megerősítette, újra forog a film, és egy új képet is kaptunk a munkálatokról
Filmek

Az Avatar producere megerősítette, újra forog a film, és egy új képet is kaptunk a munkálatokról

Teljes gőzzel forog az Avatar 2.

446
Avatar 2.

Miután Új-Zélandon nagyrészt lecsengett a koronavírus-járvány, a dolgok visszatértek a normál kerékvágásba, a kormány enyhített a korlátozásokon, így filmes és tévés produkciók munkáit ott folytathatják, ahol abbahagyták március végén. Két nagy blockbustert biztosan ott forgatnak, az Amazon gyártású A Gyűrűk Ura-sorozatot és a 2009-es Avatar négy folytatását.

Eset kisebb felhördülést váltott ki az országban, hogy Cameron stábja már visszatérhetett az országba és folytatódhat a munka, de mindezt szigorú előírások és biztonsági protokollokkal sikerült elérni, amiket be kell tartani Új-Zélandon. Néhány napja Cameron már megérkezett a szigetországba, és mivel most letelt a két hetes kötelező karantén, már a kamerák túloldalán dolgozik.

Jon Landau producer osztott meg közösségi oldalán egy kulisszák mögötti képet az Avatar-folytatásokról, miközben a szereplők és a stábtagok keményen dolgoznak Pandora pazar látványvilágának megfilmesítésén.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Used my iPhone to snap a picture of our first shot back in production on the Avatar sequels.

Jon Landau (@jonplandau) által megosztott bejegyzés,

Ahogy a fenti képen is látható, a stáb már valóban az új-zélandi Stone Street Studios falai között dolgozik. Landau korábban úgy írta le az Avatar-folytatást – és itt ezt értsük most a második részre:

Ez Sully családjának a története lesz, valamint hogy mire képes, hogy egyben tartsa a családot. Ebben a filmben Jake-nek és Neytiri-nek már családja lesz, kénytelenek elhagyni otthonukat, elmenni és felfedezni Pandora különböző régióit, beleértve egy kis időt eltöltve a vízen, a víz körül és a vízben.

Jon Landau

Az Avatar második részét 2021. december 17-én fogja bemutatni a Disney, amit másik három folytatás követ majd kétéves ciklusban; 2023-ban, 2025-ben és végül 2027-ben láthatjuk a történet ötödik felvonását. Gigászi beruházásról van szó, aminek költségvetése az egymilliárd dollárt is eléri a becslések szerint.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...