Főoldal Filmek Már forognak az Avatar-folytatások, és még új részletet is megosztottak a történetről
Filmek

Már forognak az Avatar-folytatások, és még új részletet is megosztottak a történetről

Hosszú hetek után újra munkában az Avatar stábja.

453
Avatar 2.

A koronavírus-járvány hatására az új-zélandi forgatásokat is le kellett állítani hosszú hetekre, köztük az Amazon óriástól érkező A Gyűrűk Ura-sorozat és James Cameron várva várt Avatar-folyatásait is sújtotta a korlátozás, nem tudtak filmezni. Múlt héten azonban Jon Landau producer közösségi oldalán megerősítette, hogy a héten visszatérnek a szigetországba, s a munka folytatódhat, miután Új-Zéland a kemény szigorításokkal és az óvintézkedésekkel megfékezte a vírus terjedését.

Egy korábbi Instagram-bejegyzésben Landau néhány egészen lenyűgöző képet osztott meg az Avatar díszletéről, két hajóról, amivel minden bizonnyal az emberek fedezik fel majd Pandora hatalmas óceánját. A franchise készítői nem először dolgoznak együtt, hiszen Cameron rendező Landau oldalán filmezte a nagysikerű Titanicot is, majd 2009-ben az Avatart.

Az Avatar az első olyan blockbuster, aminek munkálatai folytatódnak a pandémia után, de mindezt nagyon óvatosan és szabályok mellett. Landau úgy fogalmazott a RNZ lapnak, hogy mivel mindenek előtt a biztonságot tartják szem előtt, ezért csak egy kis csapat tér vissza, két hétig karanténban lesznek, majd ezt követően érkeznek csak a szereplők és a stáb többi tagja. Ezenfelül néhány új részletet is megosztott a sztorijával kapcsolatban, a folytatásban Sam Worthington és Zoe Saldana karakterei kénytelenek lesznek elhagyni otthonukat, s felfedezni Pandora eddig soha nem látott tájait (óceánjait).

Ez Sully családjának a története lesz, valamint hogy mire képes, hogy egyben tartsa a családot. Ebben a filmben Jake-nek és Neytiri-nek már családja lesz, kénytelenek elhagyni otthonukat, elmenni és felfedezni Pandora különböző régióit, beleértve egy kis időt eltöltve a vízen, a víz körül és a vízben

Jon Landau

Az Avatar második részét 2021. december 17-én fogja bemutatni a Disney, amit másik három folytatás követ majd kétéves ciklusban; 2023-ban, 2025-ben és végül 2027-ben láthatjuk a történet ötödik felvonását. Gigászi beruházásról van szó, aminek költségvetése az egymilliárd dollárt is eléri a becslések szerint.

James Cameron Jon Landau

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Avatar: A víz útja
Filmek

Az Avatar 6. és az Avatar 7. ötletei már ott motoszkálnak James Cameron fejében

Az Avatar 5. nem zárja le James Cameron univerzumát, további tervek vannak.

Avatar: A víz útja
Filmek

Jon Landau producer cáfolja az Avatar 3. címéről szóló pletykákat

Az Avatar producere cáfolta James Cameron korábbi kijelentését, hogy milyen címmel érkeznek...

Avatar: Frontiers of Pandora
Játékok

Két sztori DLC-t is kap az Avatar: Frontiers of Pandora

A Ubisoft leleplezte a játék megjelenése után érkező tartalmakat.