Wide Screen
Image default
Filmek

Már forognak az Avatar-folytatások, és még új részletet is megosztottak a történetről

Hosszú hetek után újra munkában az Avatar stábja.

A koronavírus-járvány hatására az új-zélandi forgatásokat is le kellett állítani hosszú hetekre, köztük az Amazon óriástól érkező A Gyűrűk Ura-sorozat és James Cameron várva várt Avatar-folyatásait is sújtotta a korlátozás, nem tudtak filmezni. Múlt héten azonban Jon Landau producer közösségi oldalán megerősítette, hogy a héten visszatérnek a szigetországba, s a munka folytatódhat, miután Új-Zéland a kemény szigorításokkal és az óvintézkedésekkel megfékezte a vírus terjedését.

Egy korábbi Instagram-bejegyzésben Landau néhány egészen lenyűgöző képet osztott meg az Avatar díszletéről, két hajóról, amivel minden bizonnyal az emberek fedezik fel majd Pandora hatalmas óceánját. A franchise készítői nem először dolgoznak együtt, hiszen Cameron rendező Landau oldalán filmezte a nagysikerű Titanicot is, majd 2009-ben az Avatart.

Az Avatar az első olyan blockbuster, aminek munkálatai folytatódnak a pandémia után, de mindezt nagyon óvatosan és szabályok mellett. Landau úgy fogalmazott a RNZ lapnak, hogy mivel mindenek előtt a biztonságot tartják szem előtt, ezért csak egy kis csapat tér vissza, két hétig karanténban lesznek, majd ezt követően érkeznek csak a szereplők és a stáb többi tagja. Ezenfelül néhány új részletet is megosztott a sztorijával kapcsolatban, a folytatásban Sam Worthington és Zoe Saldana karakterei kénytelenek lesznek elhagyni otthonukat, s felfedezni Pandora eddig soha nem látott tájait (óceánjait).

Ez Sully családjának a története lesz, valamint hogy mire képes, hogy egyben tartsa a családot. Ebben a filmben Jake-nek és Neytiri-nek már családja lesz, kénytelenek elhagyni otthonukat, elmenni és felfedezni Pandora különböző régióit, beleértve egy kis időt eltöltve a vízen, a víz körül és a vízbenJon Landau

Az Avatar második részét 2021. december 17-én fogja bemutatni a Disney, amit másik három folytatás követ majd kétéves ciklusban; 2023-ban, 2025-ben és végül 2027-ben láthatjuk a történet ötödik felvonását. Gigászi beruházásról van szó, aminek költségvetése az egymilliárd dollárt is eléri a becslések szerint.

James Cameron Jon Landau

Még több a témában...

Jon Landau az Avatar producere megosztotta a Crabsuit vízalatti jármű koncepciós terveit

Kévés Bence Mihály

A Disney eltolta az Avatar folytatások és az új Star Wars epizódok bemutatóit

Kévés Bence Mihály

Egy új Avatar 2. forgatási képet osztott meg James Cameron

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat