Avatar

Az Avatar 2. legújabb forgatási képein egy robusztus díszletet látunk az első részből (megépítve)

Hatalmas díszletet építettek az Avatar 2. munkálatai miatt.

Bár az Avatar franchise stábja az elsők között tért vissza a munkához a koronavírus-járvány után, még így sem kerülhette el James Cameron rendező alkotása, hogy a Disney eltolja a bemutatót. A filmet 2021. decemberében szerették volna bemutatni, ám a Disney új ütemezésében már 2022. decembere szerepel a folytatás mellett.

Az elmúlt hetekben több forgatási képet is megosztottak a filmről. Jon Landau producer napról-napra dokumentálta, ahogy zárlat után a stáb megérkezett Új-Zélandra, majd beindult a munka. Néhány napja pedig már a kétéltű járművekről is posztolt képet közösségi oldalán. Az első részben az emberek vesztesként távoztak a bolygóról, ám ismerve az emberi természetet, nem fogják annyiban hagyni, hogy a na’vik legyőzték őket a Pandorán, ezért visszatérnek a bolygóra, hogy megpróbálják leigázni az őshonos bennszülötteket.

Mivel az emberi tényező továbbra is fontos szerepet játszik a történetben, a legfrissebb forgatási képeken az úgynevezett High Camp Bio Lab hatalmas építményét mutatják be. Bár a film színtiszta varázslat a filmvásznon, sok mindent ennek ellenére is felépítenek.

A történettel kapcsolatban nem sokat osztottak meg, így csak találgatni tudunk, hogy milyen szerepet játszik majd az építmény a filmben, de valószínűsíthető, hogy egy visszaemlékezésben látjuk majd. De abban biztosak lehetünk, hogy a na’vik és az RDA között folytatódik a harc a bolygó ásványkincséért.

Az Avatar 2. bemutatója 2022. december 16-án lesz az új naptár szerint.

Total
1
Shares
Previous Article

Tom Holland és Robert Pattinson főszereplésével jön a Netflix egyik legizgalmasabb őszi premiere

Next Article

Dögös beállításban a Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!