Főoldal Filmek Az Avatar 2. legújabb forgatási képein egy robusztus díszletet látunk az első részből (megépítve)
Filmek

Az Avatar 2. legújabb forgatási képein egy robusztus díszletet látunk az első részből (megépítve)

Hatalmas díszletet építettek az Avatar 2. munkálatai miatt.

681
Avatar

Bár az Avatar franchise stábja az elsők között tért vissza a munkához a koronavírus-járvány után, még így sem kerülhette el James Cameron rendező alkotása, hogy a Disney eltolja a bemutatót. A filmet 2021. decemberében szerették volna bemutatni, ám a Disney új ütemezésében már 2022. decembere szerepel a folytatás mellett.

Az elmúlt hetekben több forgatási képet is megosztottak a filmről. Jon Landau producer napról-napra dokumentálta, ahogy zárlat után a stáb megérkezett Új-Zélandra, majd beindult a munka. Néhány napja pedig már a kétéltű járművekről is posztolt képet közösségi oldalán. Az első részben az emberek vesztesként távoztak a bolygóról, ám ismerve az emberi természetet, nem fogják annyiban hagyni, hogy a na’vik legyőzték őket a Pandorán, ezért visszatérnek a bolygóra, hogy megpróbálják leigázni az őshonos bennszülötteket.

Mivel az emberi tényező továbbra is fontos szerepet játszik a történetben, a legfrissebb forgatási képeken az úgynevezett High Camp Bio Lab hatalmas építményét mutatják be. Bár a film színtiszta varázslat a filmvásznon, sok mindent ennek ellenére is felépítenek.

A történettel kapcsolatban nem sokat osztottak meg, így csak találgatni tudunk, hogy milyen szerepet játszik majd az építmény a filmben, de valószínűsíthető, hogy egy visszaemlékezésben látjuk majd. De abban biztosak lehetünk, hogy a na’vik és az RDA között folytatódik a harc a bolygó ásványkincséért.

Az Avatar 2. bemutatója 2022. december 16-án lesz az új naptár szerint.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Avatar: A víz útja
Filmek

Milyen technológiákat használtak az Avatar: A víz útja készítésénél?

Az Avatar: A víz útja forradalmi újításokat hozott a vizuális effektek készítésében.

Avatar: A víz útja
Filmek

Az Avatar 6. és az Avatar 7. ötletei már ott motoszkálnak James Cameron fejében

Az Avatar 5. nem zárja le James Cameron univerzumát, további tervek vannak.