Főoldal Játékok Dögös beállításban a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
Játékok

Dögös beállításban a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Egy új kép és egy pár információ érkezett az egyik legjobban várt PS5 játékhoz.

655
152522320200813 175127 0 big

A Marvel’s Spider-Man: Miles Morales híre a PS5 debütáló showjában érkezett és rögtön a feje tetejére állította az internetet – több összesítés szerint is ez a legjobban várt játék a Sony új konzolján. Most egy új képet kaptunk a játék főhőséről, amin úgy fest hogy éles bevetésen van. A felvételért az Entertainment Weekly-nek lehetünk hálásak, akik egy cikkben az Insomniac Games játékát eresztették össze a Marvel’s Avengers-szel, vagy legalábbis a blockbuster címek körüli felhajtás okaira keresik a választ.

Ami hasznos információ, hogy a játék különálló rész lesz mint azt tudjuk, de nem folytatás, se nem bővítmény, hanem egy spin-off. Egy évvel az előző után játszódik majd a történet a téli New York utcáin és egy energiaszolgáltató nagyvállalat, valamint egy kicsi, ámde annál fejlettebb technológiákkal bíró bűnszövetkezet harcának kellős közepébe cseppenünk majd. Az új Spideynak saját animációi, küzdőstílusa és képességei lesznek (például láthatatlanság), s noha a játék hossza rövidebb lesz az átlagosnál, tartalmas kalandot kapunk majd.

Szerző
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események