Wide Screen
Image default
Játékok

Önálló játék lesz a Spider-Man: Miles Morales

Vége a találgatásnak.

A napokban több eltérő információ is szárnyra kapott a sajtóban, maga Simon Rutter is az eredeti játék kibővített verziójaként hivatkozott a PlayStation 5 legerősebb nyitócímére. A stúdió azonban hivatalos Twitter fiókján erősítette meg, hogy Miles igenis megkapja saját kalandját, a Spider-Man: Miles Morales egy önálló, az alapjátéktól független játékként érkezik.

Szintén megerősítést nyert, hogy a 2018-as Marvel’s Spider-Man által felépített univerzumban kap helyet a sztori, bár ez aligha történhetett volna másképp. A Heroic Hollywood úgy tudja, egy megbízható belsős forrás szerint az Uncharted: The Lost Legacy mintájára érkezik majd a Miles Morales. Az említett cím röviddel a sorozat teljes értékű epizódja, az Uncharted 4: A Thief’s End után jelent meg, része a kánonnak, azonban a történet hossza elmaradt a megszokottaktól. Ezt azonban nyomott árcédulával kompenzálta a stúdió, itthoni mércével ez nagyjából 6.000 Ft különbséget jelentett egy friss játék árához viszonyítva.

Az Insomniac Games türelmet kért a rajongóktól, és megnyugtattak mindenkit, rövid időn belül újra jelentkeznek pár izgalmas részlettel. Bár a mindenki talán túlzás, akadtak ugyanis olyan lelkes játékosok, akik nem találták megbízható forrásnak a stúdió hivatalos csatornáit. Sose tudni, ki akar átvágni minket, na.

Még több a témában...

TESZT: Mafia: Definitive Edition

Sinka Tamás

Korábban érkezik a Remothered: Broken Porcelain

Fonyódi Dávid

Két okból is fájhat azoknak, akik PlayStation 5-re várták a 2018-as Spider-Man-játékot

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat