Wide Screen
Image default
Filmek

Az Avatar 2. új, víz alatti forgatási képén az látható, ahogy Sigourney Weaver egy új karakter, egy na’vi bőrébe bújik

Sigourney Weaver ezúttal egy na’vit kelt életre.

Az Avatar franchise munkálataival néhány hete már visszatértek Új-Zélandra, és ezt Jon Landau producer közösségi oldalán már többször is dokumentálta. Az elmúlt időben a sztárokról és egy új, kétéltű vízi járműről is megosztott forgatási képet, most pedig Sigourney Weaver világsztárról láthatunk egy új képet, amint az Alien franchise arca beleveti magát a mély vízbe.

Mint tudjuk, hogy a 2009-ben bemutatott első részben Weaver által alakított Dr. Grace Augustine elhunyt a film végén, ez azonban nem jelenti azt, hogy a színésznő ne térhetne vissza egy másik karakter testében, hiszen Jake Sully (Sam Worthington) esetében is láttuk, az elmúlás még nem egyenlő a halállal. Ezt erősítették meg most nekünk a legújabb fotókkal.

James Cameron rendező 2014-ben még azt ígérte, hogy Weaver egy teljesen új, bizonyos tekintetben nagyobb kihívást jelentő karakter szerepében fog visszatérni, ugyanakkor ennek egyelőre még nyomát sem látjuk. Az viszont biztos, hogy mo-cap ruhában beledobták a medencébe. A korábbi forgatási fotócsokornál azt is elárulták a készítők, hogy a medence vízfelszínén azért van szükség a fehér labdákra, hogy megakadályozzák a fény beszűrődését, ami zavart okoz a víz alatti képsorok rögzítésénél.

Az Avatar 2. részt jövő télen mutatták volna be, ám hatodik alkalommal is eltolták a filmet. A második részt 2021. december 17-ei helyett csak 2022. december 16-án mutatják be. Az Avatar 3. 2024. december 22., az Avatar 4. 2026. december 18., míg a franchise ötödik részét csak 2028. december 22-én láthatjuk, amit eredetileg 2027. december 17-én szerettek volna műsorra tűzni.

Még több a témában...

Az Avatar 2. forgatási képén az emberek ismét harcba indulnak a Pandora bolygón

Kévés Bence Mihály

Az Avatar 2. legújabb forgatási képein egy robusztus díszletet látunk az első részből (megépítve)

Kévés Bence Mihály

Jon Landau az Avatar producere megosztotta a Crabsuit vízalatti jármű koncepciós terveit

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat