Főoldal Filmek Az Avatar 2. új, víz alatti forgatási képén az látható, ahogy Sigourney Weaver egy új karakter, egy na’vi bőrébe bújik
Filmek

Az Avatar 2. új, víz alatti forgatási képén az látható, ahogy Sigourney Weaver egy új karakter, egy na’vi bőrébe bújik

Sigourney Weaver ezúttal egy na’vit kelt életre.

523
Avatar
Forrás: 20th Century Studios

Az Avatar franchise munkálataival néhány hete már visszatértek Új-Zélandra, és ezt Jon Landau producer közösségi oldalán már többször is dokumentálta. Az elmúlt időben a sztárokról és egy új, kétéltű vízi járműről is megosztott forgatási képet, most pedig Sigourney Weaver világsztárról láthatunk egy új képet, amint az Alien franchise arca beleveti magát a mély vízbe.

Mint tudjuk, hogy a 2009-ben bemutatott első részben Weaver által alakított Dr. Grace Augustine elhunyt a film végén, ez azonban nem jelenti azt, hogy a színésznő ne térhetne vissza egy másik karakter testében, hiszen Jake Sully (Sam Worthington) esetében is láttuk, az elmúlás még nem egyenlő a halállal. Ezt erősítették meg most nekünk a legújabb fotókkal.

James Cameron rendező 2014-ben még azt ígérte, hogy Weaver egy teljesen új, bizonyos tekintetben nagyobb kihívást jelentő karakter szerepében fog visszatérni, ugyanakkor ennek egyelőre még nyomát sem látjuk. Az viszont biztos, hogy mo-cap ruhában beledobták a medencébe. A korábbi forgatási fotócsokornál azt is elárulták a készítők, hogy a medence vízfelszínén azért van szükség a fehér labdákra, hogy megakadályozzák a fény beszűrődését, ami zavart okoz a víz alatti képsorok rögzítésénél.

Az Avatar 2. részt jövő télen mutatták volna be, ám hatodik alkalommal is eltolták a filmet. A második részt 2021. december 17-ei helyett csak 2022. december 16-án mutatják be. Az Avatar 3. 2024. december 22., az Avatar 4. 2026. december 18., míg a franchise ötödik részét csak 2028. december 22-én láthatjuk, amit eredetileg 2027. december 17-én szerettek volna műsorra tűzni.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A Mandalóri és Grogu
Filmek

Sigourney Weaver csatlakozhat A Mandalóri és Grogu szereplőgárdájához

A színésznő egy újabb franchise-ban is meghódíthatja a csillagokat.

Avatar: A víz útja
Filmek

Milyen technológiákat használtak az Avatar: A víz útja készítésénél?

Az Avatar: A víz útja forradalmi újításokat hozott a vizuális effektek készítésében.

Avatar: A víz útja
Filmek

Kiderült, mikortól streamelhető az Avatar: A víz útja a Disney+-on és a megújult HBO Maxen

Néhány hét, és két nagy streamingszolgáltató kínálatában is elérhető lesz az Avatar:...