Rick Grimes

Andrew Lincoln egy rövid jelentést adott, hányadán állnak a The Walking Dead-filmmel

Mikor jön Rick Grimesről a film?

Andrew Lincoln arra hivatkozva szállt ki 2018-ban a The Walking Dead-sorozatból, hogy életéből túl sok időt vett el a forgatás, s nem maradt elég ideje együtt lenni a családjával. Majd később kiderült, hogy a színész nem végleg búcsúzott el Rick Grimes karakterétől, hiszen az AMC berendelt három mozifilmet, ami a karakter útját meséli tovább. Van még mit mesélni, hiszen a sorozat főszereplőinek története cliffhangerrel végződött, nem tudják mi történt vezetőjükkel.

Az AMC tavaly már villantott egy rövid kis teaser előzetest, hogy mit várhatunk majd a készülő filmből, de még mindig nem tűzték ki a premiert. A Collider faggatta a színészt, hogy hogyan haladnak a munkával, mikor kerülhet mozikba a film. A kérdésekre Lincoln csak annyit tudott elmondani, hogy a film még mindig tervezés alatt van.

Megláttam ezt a fickót, aki felnézett rám, és tudtam [hogy felismert]. Nem volt rajtam a sapka, csak egy szörfös ruhát viseltem, és a fiammal voltam. És ez a haver… csak bámult. Olyan volt ez, mint mikor ’ó, essünk neki.’ Ez egy nagyon klassz dolog volt – látta, hogy a fiammal voltam, és elsétált mellettem. Azt gondoltam, hogy ’talán nem ismert fel’. Csak annyit hallottam, hogy ’Gyere vissza, Rick’. Olyan megindító volt. Visszafordultam, és csak annyit feleltem, hogy ’dolgozunk rajta.’ Szóval ezt válaszolom most nektek is, hogy dolgozunk rajta.Andrew Lincoln

Ez minden amit megtudtunk. Nem sok ez tény, de legalább még nem kaszálták el a sorozatot, mint a főszériát. Néhány hete ugyanis az AMC váratlanul bejelentette, hogy a 11. évaddal véget ér a zombis apokalipszisben játszódó sorozat. Pontosabban igen is, meg nem is. A Fear the Walking Dead folytatódik, érkezik az új The Walking Dead: World Beyond, illetve egy melléksorozatot is kapunk Daryl-lel és Carol-lal a főszerepben, továbbá egy antológia témájú Tales of The Walking Dead-sorozatot, ahol minden rész egy önálló történetet mesél majd el.

A The Walking Dead október 4-én visszatér a képernyőre a 10. évaddal, még ezen a napon bemutatkozik a World Beyond is, majd másnap, október 11-én a Fear the Walking Dead kerül képernyőre.

The Walking Dead
Total
1
Shares
Previous Article

A PlayStation vezetője elárulta, miért nem kap gyengébb változatot a PS5

Next Article

Tiszta víz került a pohárba a PlayStation 5 visszafelé kompatibilitása ügyében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!