The Walking Dead

Az AMC megerősítette, hogy a 11. évaddal véget ér a The Walking Dead, ám spin-off sorozatot kap Daryl és Carol

Véget ér a The Walking Dead.

Nem sokkal korábban az AMC csatorna bejelentette, hogy a következő évaddal befejeződik a The Walking Dead. Vagyis igen is, meg nem is, hiszen bár a fősodor a 24 részes utolsó évaddal véget ért 2022-ben, mellette bejelentettek egy új spin-off sorozatot főszerepben a sorozat két közkedvelt karakterével, Daryl-lel és Carollal.

A The Walking Dead képregények írója tavaly nyáron mindenkit meglepett, mikor a semmiből egyszer csak bejelentette, hogy véget ér a képregény. A hír után a San Diego-i Comic-Conon még nagyon pozitívan válaszolt kérdésünkre, hogy mi lesz így a sorozattal, és nyugtatta a rajongókat, hogy ez nem lesz hatással a sorozatokra, hosszútávú tervük van. Ehhez képest most a csatorna közleményében az ellenkezőjéről számolt be, hamarosan befejeződik a sorozat, ugyanakkor Daryl és Carol önálló sorozatot kap a jövőben.

A poszt-apokaliptikus világban játszódó sikersorozat 11. és egyben utolsó évadát valamikor 2021-ben fogják majd bemutatni, ami minden korábbinál több részt számlál. A 24 részből álló sorozat első 12 részét jövőre, a maradékot majd 2022-ben fogják műsorra tűzni, ám az AMC nem árulta el, hogy pontosan mikor lesz a premier. Szerencsére azonban a sorozat két népszerű karakterét nem utoljára látjuk majd, hiszen ők spin-off sorozattal továbbfolytatják a harcot a zombik ellen. Daryl Dixon (Norman Reedus) and Carol Peletier (Melissa McBride) karakterek mellett egy újabb sorozatot jelentettek be, amiről mindössze annyi derült ki, hogy antológia témájú lesz, és minden rész önálló történetet mesél el a megismert vagy új karakterekről. A sorozat a Tales of The Walking Dead címet kapta, és a készítésben részt vesz Scott M. Gimple, a franchise tartalomkészítésért felelős vezetője is.

Július közepén mint kiderült, hogy a The Walking Dead 10. évad utolsó részét október 4-én fogják bemutatni, majd a maradék plusz hat részt valamikor 2021 elején fogják leadni. Október 4-én mutatják be az új World Beyond című spin-offot is, egy héttel később pedig a Fear the Walking Dead másik sorozatot. Ezenfelül pedig készül három film Rick Grimes főszereplésével, és az említett Daryl-Carol spin-off, illetve a Tales of The Walking Dead, de ezek mellett nem szerepel megjelenési dátum.

The Walking Dead
Total
6
Shares
Previous Article

Az EA Play integrálódik az Xbox Game Pass-be

Next Article

Fontos információk érkeztek a Kena: Bridge of Spirits kapcsán

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!