The Walking Dead

[SDCC 2020] Sneak peek kíséretében megtudtuk, hogy a The Walking Dead 10. évad fináléját mikor láthatjuk

És már a The Walking Dead 11. évadról is szó esett.

Alig néhány perccel korábban a Comic-Con@Home egyik legizgalmasabb és legnagyobb paneljére került sor. A mai napon megtartották a The Walking Dead első virtuális közönségtalálkozóját. A kamerák túloldalán a szereplők mellett a sorozat vezető producere is jelen volt, sőt, még egy előzetest is láttunk a fináléról. A sneak peek videóból az is kiderült, hogy az AMC csatorna mikor fogja bemutatni a 10. évad utolsó részét. Az utolsó részt sajnos a koronavírus-járvány miatt törölni kellett tavasszal, ám a készítők még a 11. évad előtt bemutatják az elmaradt epizódot is, amiből kaptunk egy rövid kis ízelítőt.

Továbbá kiderült az is, hogy a Suttugók minden korábbinál nagyobb fenyegetést jelentenek majd főhőseinkre, ám ahogy látható a lenti videóban is, egy nagy visszatérő majd valószínűleg kihúzza főhőseinket a szorult helyzetből. Ahogy korábban már megerősítették, Maggie visszatér a kis szünet után.

A vezető producer megerősítette a műsorban, hogy október 4-én tér vissza a képernyőre a The Walking Dead – legalábbis átmenetileg. Legutóbb ott búcsúztunk el a főszereplőktől, hogy Béta bosszúra éhes seregével és a járkálók hatalmas csoportjával megindult főhőseink táborai felé, hogy Alfa halála miatt visszavágjon. A franchise szerelmesei két okból is várhatják az októbert, hiszen a finálét követően bemutatják a The Walking Dead: World Beyond második spin-off sorozatot is, és lényegében egy elnyújtott finálét kapunk majd kárpótlásként, ami legalább hat részt fog tartalmazni. Sajnos a 11. évadot nem fogják bemutatni 2020-ban, ám pontos bemutatót nem árulták el.

Total
15
Shares
Previous Article

[SDCC 2020] Traileren Az Úr sötét anyagai második évada

Next Article
Tenet 111

A Tenet jöhet augusztus végén több európai országban, köztük Magyarországon is

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!