Főoldal Előzetesek A The Walking Dead: The Ones Who Live előzetesében visszatér Rick és Michonne
Előzetesek

A The Walking Dead: The Ones Who Live előzetesében visszatér Rick és Michonne

A The Walking Dead: The Ones Who Live nagy előzetesében visszatér Rick Grimes.

385

Az AMC rendesen megvárakoztatta a rajongókat, de ma végre kiadták a The Walking Dead: The Ones Who Live első nagy teaser előzetesét. Két percben foglalták össze nekünk, hogy mi vár a franchise egykori főszereplőjére, Rick-re, akihez csatlakozik szerelme, Michonne is.

Az előzetes alapján a franchise eddigi legnagyobb akciójeleneteit tartogatja, de az eredeti sorozat néhány emlékezetes pillanatára is kaptunk egy kis visszatekintőt, hogy felelevenítsük, mi történt főhőseinkkel. Visszatér Andrew Lincoln Rick Grimes szerepében, hozzá csatlakozik Danai Gurira mint Michonne, de nemcsak ők ketten kapnak szerepet a poszt-apokaliptikus világban. Terry O’Quinn (Lost), Matthew Jeffers, valamint visszatér Pollyanna McIntosh Jadisja is.

Az eredeti The Walking Dead hosszú ideig futott az AMC csatornáján, de 2022 végén a 11. évaddal befejeződött. Bár a sorozat nézettsége az utolsó évadokra jelentősen lecsökkent, sokan elkapcsoltak róla a lassú és gyenge történetvezetés miatt, de kétségtelen, hogy a televíziózás történetének fontos állomását jelentette, amikor bemutatták. Később olyan nagysikerű videójátékok merítettek ihletet belőle, mint például a The Last of Us.

A fősodort elkaszálták, de a világot nem mentették meg a zombiktól, mert több spinoff-sorrozat is készült párhuzamosan az eredeti sorozattal, és a befejező évad után is. Ilyen projekt volt a Fear the Walking Dead és a The Walking Dead: World Beyond, valamint a még mindig futó sorozatok, mint a The Walking Dead: Dead City és a The Walking Dead: Daryl Dixon.

Eközben a The Ones Who Live már évek óta készül. Eredetileg úgy adták el a világnak, mint a franchise első nagyjátékfilmjét, amely az eredeti főszereplő, Rick Grimes történetét meséli tovább, ezúttal a filmvásznon egy háromrészes filmként. Ebből végül nem lett semmi, de Rick visszatér a rajongók legnagyobb örömére, hogy hat epizódos történetben kiderüljön végre, mi történt a főhőssel.

A The Walking Dead: The Ones Who Live premierje 2024. február 25-én lesz az AMC és AMC+ csatornákon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események