Főoldal Előzetesek A The Walking Dead: The Ones Who Live végső előzetesében Michonne a zombikat kaszabolja, amíg Rick csak elmélkedik
Előzetesek

A The Walking Dead: The Ones Who Live végső előzetesében Michonne a zombikat kaszabolja, amíg Rick csak elmélkedik

A The Walking Dead: The Ones Who Live még mindig nem hozta össze Ricket és Michonne-t.

302

Az első trailer után két héttel befutott a második, és egyben végső előzetes a The Walking Dead: The Ones Who Live című sorozathoz. Az új videóban többet láttunk a búskomor Rickből (Andrew Lincoln), Michonne (Danai Gurira) kardjával miszlikbe aprítja a zombikat, és eközben mindketten arról elmélkednek, hogy a másik még életben van-e, s látják-e még egymást.

Hosszú kihagyást követően tér vissza a két szereplő. Előbb Lincoln hagyta ott a sorozatot, majd néhány évaddal később Gurira is kiszállt, de most a zászlóshajó sorozat befejező évadja után visszatérnek a képernyőre. Mások mellett az előzetesben hosszabb pillantást vethetünk Terry O’Quinn karakterére, a Beale által vezetett katonai erőre is, aki azzal biztatja Ricket, hogy “minden megváltozik”, ha csatlakozik Beale víziójához.

Az eredeti The Walking Dead hosszú ideig futott az AMC csatornáján, de 2022 végén a 11. évaddal befejeződött. Bár a sorozat nézettsége az utolsó évadokra jelentősen lecsökkent, sokan elkapcsoltak róla a lassú és gyenge történetvezetés miatt, de kétségtelen, hogy a televíziózás történetének fontos állomását jelentette, amikor bemutatták. Később olyan nagysikerű videójátékok merítettek ihletet belőle, mint például a The Last of Us.

A fősodort elkaszálták, de a világot nem mentették meg a zombiktól, mert több spinoff-sorozat is készült párhuzamosan az eredeti sorozattal, és a befejező évad után is. Ilyen projekt volt a Fear the Walking Dead és a The Walking Dead: World Beyond, valamint a még mindig futó sorozatok, mint a The Walking Dead: Dead City és a The Walking Dead: Daryl Dixon.

Eközben a The Ones Who Live már évek óta készül. Eredetileg úgy adták el a világnak, mint a franchise első nagyjátékfilmjét, amely az eredeti főszereplő, Rick Grimes történetét meséli tovább, ezúttal a filmvásznon egy háromrészes filmként. Ebből végül nem lett semmi, de Rick visszatér a rajongók legnagyobb örömére, hogy hat epizódos történetben kiderüljön végre, mi történt a főhőssel.

The Walking Dead: The Ones Who Live premierje 2024. február 25-én lesz az AMC és AMC+ csatornákon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Walking Dead: The Ones Who Live
Előzetesek

A The Walking Dead: The Ones Who Live előzetesében visszatér Rick és Michonne

A The Walking Dead: The Ones Who Live nagy előzetesében visszatér Rick...

The Walking Dead: The Ones Who Live
Sorozatok

Premierdátumot és ízelítőt kaptunk a The Walking Dead: The Ones Who Live című sorozatból

Végre kedvcsinálót kapott a The Walking Dead: The Ones Who Live, amiben...