Főoldal Sorozatok Premierdátumot és ízelítőt kaptunk a The Walking Dead: The Ones Who Live című sorozatból
Sorozatok

Premierdátumot és ízelítőt kaptunk a The Walking Dead: The Ones Who Live című sorozatból

Végre kedvcsinálót kapott a The Walking Dead: The Ones Who Live, amiben visszatér a sorozat egykori főszereplője.

526

Csütörtökön elrajtolt a 2023-as New York-i Comic Con, és már rögtön az első napon szerepet kaptak a The Walking Dead-univerzum főszereplői. Hivatalosan is megerősítették, hogy a The Walking Dead: Daryl Dixon 2. évadában visszatér Carol, amiről már sokat pletykáltak, de csak most erősítették meg. Természetesen Rick Grimes és Michonne közös sorozatáról is szó esett.

Még 2018 őszén jelentették be, hogy Andrew Lincoln távozása után a sorozatból visszatér egy háromrészes mozifilmben a főhős, ám azóta sok minden történt, és 5 évvel később még mindig nem mutatták be a filmeket. Majd 2022 júliusában a San Diego-i Comic-Conon bejelentették a limitált sorozatot Rick és Michonne főszereplésével. Ehhez a sorozathoz kaptunk most új képet, illetve a The Walking Dead: The Ones Who Live című, Andrew Lincoln Rickjére és Danai Gurira Michonne-jára fókuszáló spinoff-sorozat megjelenési időpontját is kitűzték.

A The Ones Who Live alcímet viselő sorozat premierje 2024 februárjában lesz, jelentették be csütörtökön a New York Comic Conon. A bejelentéshez mellékeltek egy hangulatos teaser előzetest is, és bár sokat nem árul el a sorozatról, cserébe kaptunk néhány gyors jelenetképet Rickről és Michonne-ról.

“Kérlek, tudd, hogy megpróbáltam” – mondja Rick a videó alatt. “Próbáltam, de nem sikerült. Csak tudd, hogy szeretlek.”

Azt is megerősítették, hogy Pollyanna McIntosh visszatér Jadis szerepében, akit az anyasorozat, a The Walking Dead 9. évadában Rickkel egy helikopterrel láttunk elrepülni. A Lost sztárja, Terry O’Quinn is csatlakozik a sorozathoz, mint Beale, valamint Matt Jeffries, aki egy Nat nevű karaktert fog játszani. Korábban bejelentették, hogy Lesley-Ann Brandt csatlakozott a sorozathoz Pearl szerepében, de róla sem derült ki sok.

A spinoffról legutóbb a San Diego-i Comic-Conon kaptunk információkat, ahol egy másik teaser videót levetítetek a rajongóknak, valamint a hivatalos cím is napvilágot látott (korábban egyszerűen csak The Walking Dead: Rick & Michonne néven emlegették). Az akkori videó azonban Michonne-ra koncentrált, aki éppen azzal próbál megbirkózni, hogy Rick életben van-e még. Valószínűleg a sorozatban feldolgozzák majd ezt a nehéz utat, ahogy Michonne rátalál szerelmére a már jól ismert apokaliptikus világban.

The Walking Dead
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...