Főoldal Sorozatok [NYCC2023] Carol hivatalosan is visszatér a The Walking Dead: Daryl Dixon 2. évadában
Sorozatok

[NYCC2023] Carol hivatalosan is visszatér a The Walking Dead: Daryl Dixon 2. évadában

A The Walking Dead: Daryl Dixon visszahozza főhősünk régi barátját a folytatásban.

370
The Walking Dead

The Walking Dead-rajongók örüljetek, mert végre megkapjátok a beígért Carol és Daryl sorozatot! Amikor bejelentették a most futó spinoff-sorozatot, az AMC úgy tervezte, hogy Carol és Daryl közös útra indul, azonban ütemezési gondok miatt végül csak Daryl tért vissza a The Walking Dead: Daryl Dixon című sorozatban.

A New York-i Comic Con csütörtöki napján bejelentették, hogy Norman Reedus oldalán Melissa McBride hivatalosan is visszatér Carol szerepében a The Walking Dead: Daryl Dixon második évadában. Sőt, a bejelentésből még az is kiderült, hogy a melléksorozat megkapja a The Walking Dead: Daryl Dixon – The Book of Carol címet, amikor 2024-ben bemutatják. (Korábban már írtunk róla, hogy a sztrájkok nem befolyásolták a forgatást, ezért semmi sem indokolja, hogy elhalasszák a jövő évi premiert.)

“Tudtam, hogy sokkal többet kell mesélni Carol történetéből, hiszen annyira nyugtalannak éreztem, amikor utoljára láttuk, ahogy végignézte, hogy a legjobb barátja, Daryl elutazik” – fogalmazott McBride a bejelentés után adott nyilatkozatában. “Külön vagy (remélhetőleg!) együtt, a történeteik mélyek, és nagyon izgatott vagyok, hogy Carol utazását itt folytathatjuk. A csapat elképesztő munkát végzett, hogy ezt a két bevált karaktert egy számukra teljesen új világba helyezze, és imádom a felfedezéseket!”

A spinoff-sorozat Darylt követi, miután Franciaországban találja magát, és megpróbálja kitalálni, hogyan került oda és hogyan juthat haza. Eredetileg a rajongók kedvenc duójára, Carolra és Darylre akartak koncentrálni, de később úgy alakították át, hogy kizárólag Daryl kapjon főszerepet benne, miután McBride nem tudott Európába költözni a forgatás idejére. Egyelőre nem világos, hogy Carol hol fog felbukkanni, vagy hogy a történet Franciaországban folytatódik-e Daryllel.

Az 1. évad fináléját most vasárnap tűzi műsorra az AMC. Az első évad rendkívül pozitív kritikákat kapott, így nem meglepő, hogy már a bemutató előtt berendelték a folytatást, amire a fősodor óta nem volt példa. A lehető legjobb dolog, ami történhetett a franchise-zal, hogy önálló sorozatot kapott a nagy kedvenc, de emellett további tartalmak készülnek a jövőben; például jövő érkezik a The Walking Dead: The Ones Who Live, amiben visszatér Michonne és Rick.

The Walking Dead: Daryl Dixon

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...