Főoldal Sorozatok A SAG-AFTRA engedélyével folytatódik a The Walking Dead: Daryl Dixon forgatása
Sorozatok

A SAG-AFTRA engedélyével folytatódik a The Walking Dead: Daryl Dixon forgatása

A The Walking Dead: Daryl Dixon bemutatójára ősszel kerül sor, de már a 2. évadon dolgoznak.

113
The Walking Dead: Daryl Dixon

Az AMC Networks és a Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists (röviden csak SAG-AFTRA) megállapodást kötött, aminek értelmében a The Walking Dead: Daryl Dixon című spinoff-sorozat forgatása folytatódhat a sztrájk ellenére is.

A mindig jól értesült Deadline beszámolója alapján az AMC tárgyalt a SAG-AFTRA-val, hogy átmeneti megállapodást kössön, azaz felmentést kapjanak a jelenleg is tartó sztrájk alól, mert szeretnék befejezni a sorozat forgatását. A szakszervezet és a csatorna közötti megállapodás lehetővé teszi a The Walking Dead: The Ones Who Live és az Interjú a vámpírral produkciók szereplőinek és stábjának is, hogy ismét munkába álljanak.

A Daryl Dixon önálló sorozatban tér vissza idén ősszel a képernyőkre, de már júliusban berendelték hozzá a második évadot is; és most az ideiglenes megállapodásnak köszönhetően Európában elkezdődhet a sorozat második évadának forgatása. A címben szereplő sorozat a nagysikerű The Walking Dead univerzumának ötödik melléksorozata lesz.

A sorozat középpontjában Norman Reedus rajongók által kedvelt címszereplő, akit alaposan megviseltek az utóbbi évek, ezért úgy dönt, hogy elhagyja a kontinenst és Franciaországban vándorol abban a reményben, hogy hazatalál. A sorozat szinopszisában azonban kapunk utalást rá, hogy az útja kihívások elé állítja majd, mivel “az útközben kialakuló kapcsolatok megnehezítik a végső tervét”.

A The Walking Dead című fősodor 2022 novemberében a 11 évaddal befejeződött. Daryl Dixon szeptember 10-én tér vissza, azt követően érkezik jövőre az Andrew Lincoln és Danai Gurira főszereplésével készülő The Ones Who Live, amiben végre választ kaphatunk, hogy mi történt pontosan Rickkel. Jelenleg is dolgoznak az utómunkálatokon, mint például most rögzítik azokat az utólagos párbeszédeket (ADR), amiket Christopher Nolan rühell utólag felvenni stúdióban.

Mindkét sorozat leállt, amikor a SAG-AFTRA júliusban csatlakozott a sztrájkoló írókhoz, ami 1960 óta az első kettős sztrájk volt a két szakszervezettel. A problémák között szerepelnek a producerekkel/stúdiókkal kötött szerződések és a munkakörülmények, a maguk a tagok pedig magasabb juttatásokat és garanciát szeretnének a mesterséges intelligenciával szemben támasztott félelmükkel, hogy az önálló tanulással bíró gépek ne kiszorítsák őket a munkahelyekről.

The Walking Dead: Daryl Dixon

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

transformers prime
Sorozatok

A legjobb Transformers-sorozatok

Ezeket a Transformers-sorozatokat jó szívvel ajánljuk!

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A The Walking Dead: Daryl Dixon választ adott a szupererős zombik eredetére

Választ kapunk valaha a The Walking Dead zombi-apokalipszisére? Hol és hogyan tört...

Daredevil
Sorozatok

Az eredeti Daredevil showrunnerje szerint a Disney átver mindenkit

A Disney kiskapukkal próbálja kijátszani a szakszervezetet, és a Daredevil egykori showrunnerje...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?