Wide Screen
Image default
Sorozatok

Bejelentettek egy háromrészes The Walking Dead-filmet

Az AMC Rick Grimes karakter távozása után egy háromrészes The Walking Dead című filmet jelentett be, főszerepben Andrew Lincolnnal.

A következő cikk spoilerelemeket tartalmaz a The Walking Dead című sorozat legújabb részéből.

Amerikában tegnap már bemutatták a The Walking Dead zombis sorozat legújabb részét, melyben Andrew Lincoln elköszön szeretett karakterétől, Rick Grimestől, de még mielőtt lelőnénk a poént, hiszen itthon csak ma este 22 órától látható a bizonyos epizód az RTL Spike csatornán, az amerikai forgalmazó egy háromrészes filmet jelentett be a távozó karakternek. A Deadline megerősítette azt a tervet, miszerint az első Rick Grimes film választ fog adni arra a kérdésre, hogy mi történt a főhőssel a sorozat után, hiszen aki nem látta még az új részt, akkor Grimes nem áldozta fel magát az etap ötödik epizódjában, hanem egy helikopterrel elrepült, a fókusz pedig a zombiapokalipszisen lesz Rick szemszögéből – erre még nem volt lehetőség a sorozatban.

Az AMC Studios azt is elárulta, hogy az angol színész mellett, Scott M. Gimple a stúdió tartalomigazgatója fogja elkészíteni mindhárom film forgatókönyvét, sőt, amilyen gyorsan szeretnék tető alá hozni a projektet, így valamikor jövő évben már forgatni szeretnék az első filmet. A bejelentés után megkérdezték erről magát a színészt is, aki csak úgy jellemezte a filmet, mint

A kezdet vége.

Szeretem azt az ötletet, amit egy nagyobb történet során mesélünk el, talán szélesebb körben is. És még mindig érdekel, hogy mi fog történni, tudod, hogy kapcsolat van-e a szélesebb világgal, vagy nem. Tudni akarok mindenről. És azt feltételezem, hogy képes lesz megérinteni az a történet, ami nagyon izgalmas vállalkozás. Talán egy nagyobb történet kezdődik.

Andrew Lincoln

Az AMC és Gimple állítólag többéves tervet készített már a sorozathoz, ők is egy univerzumot szeretnének felépíteni, ami számos eddig még be nem jelentett projektet tartalmaz, köztük filmeket, egyéb különlegességeket, televíziós műsorokat és digitális tartalmakat. Azt nem tudni, hogy ezekből hány válik valóra, és mi az, ami kukában landol miután a kilencedik évad nézettséges továbbra is zuhan, már a mainstream rajongók is elfordultak a sorozattól, szóval valamit gyorsan ki kell találni, mert jelenállás szerint még a következő évad sem biztos.

Még több a témában...

KRITIKA: Fear the Walking Dead S02E04

Kévés Bence Mihály

Durva háborút ígér a The Walking Dead hivatalos szinopszisa

Plesovszki Nándor

Tragédia: forgatás közben meghalt a The Walking Dead kaszkadőre

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább