The Walking Dead

Bejelentettek egy háromrészes The Walking Dead-filmet

Az AMC Rick Grimes karakter távozása után egy háromrészes The Walking Dead című filmet jelentett be, főszerepben Andrew Lincolnnal.

Az AMC Rick Grimes karakter távozása után egy háromrészes The Walking Dead című filmet jelentett be, főszerepben Andrew Lincolnnal.

A következő cikk spoilerelemeket tartalmaz a The Walking Dead című sorozat legújabb részéből.

Amerikában tegnap már bemutatták a The Walking Dead zombis sorozat legújabb részét, melyben Andrew Lincoln elköszön szeretett karakterétől, Rick Grimestől, de még mielőtt lelőnénk a poént, hiszen itthon csak ma este 22 órától látható a bizonyos epizód az RTL Spike csatornán, az amerikai forgalmazó egy háromrészes filmet jelentett be a távozó karakternek. A Deadline megerősítette azt a tervet, miszerint az első Rick Grimes film választ fog adni arra a kérdésre, hogy mi történt a főhőssel a sorozat után, hiszen aki nem látta még az új részt, akkor Grimes nem áldozta fel magát az etap ötödik epizódjában, hanem egy helikopterrel elrepült, a fókusz pedig a zombiapokalipszisen lesz Rick szemszögéből – erre még nem volt lehetőség a sorozatban.

Az AMC Studios azt is elárulta, hogy az angol színész mellett, Scott M. Gimple a stúdió tartalomigazgatója fogja elkészíteni mindhárom film forgatókönyvét, sőt, amilyen gyorsan szeretnék tető alá hozni a projektet, így valamikor jövő évben már forgatni szeretnék az első filmet. A bejelentés után megkérdezték erről magát a színészt is, aki csak úgy jellemezte a filmet, mint

A kezdet vége.
[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Andrew Lincoln”]Szeretem azt az ötletet, amit egy nagyobb történet során mesélünk el, talán szélesebb körben is. És még mindig érdekel, hogy mi fog történni, tudod, hogy kapcsolat van-e a szélesebb világgal, vagy nem. Tudni akarok mindenről. És azt feltételezem, hogy képes lesz megérinteni az a történet, ami nagyon izgalmas vállalkozás. Talán egy nagyobb történet kezdődik.[/penci_blockquote]

Az AMC és Gimple állítólag többéves tervet készített már a sorozathoz, ők is egy univerzumot szeretnének felépíteni, ami számos eddig még be nem jelentett projektet tartalmaz, köztük filmeket, egyéb különlegességeket, televíziós műsorokat és digitális tartalmakat. Azt nem tudni, hogy ezekből hány válik valóra, és mi az, ami kukában landol miután a kilencedik évad nézettséges továbbra is zuhan, már a mainstream rajongók is elfordultak a sorozattól, szóval valamit gyorsan ki kell találni, mert jelenállás szerint még a következő évad sem biztos.

Total
21
Shares
Previous Article

A 20th Century Fox mesterséges intelligenciával vizsgálja a nézői reakciókat

Next Article

NYEREMÉNYJÁTÉK: Star Wars Celebration játék 1. rész

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!