Az AMC elárulta, Andrew Lincoln mikor hagyja el a The Walking Dead sorozatot

Andrew Lincoln még nyáron jelentette be, hogy a The Walking Dead 9. évada közben kiszáll a sorozatból, csak azt nem tudtuk, mikor kerül sor erre.

Andrew Lincoln még nyáron jelentette be, hogy a The Walking Dead 9. évada közben kiszáll a sorozatból, csak azt nem tudtuk, mikor kerül sor erre.

Andrew Lincoln biztos, hogy kiszáll a játékból, de ez még nem jelenti azt, hogy végleg elköszönne a sorozattól, hiszen pár hete megfogalmazódott benne a visszatérés, de ezúttal a kamera másik oldalán. A sorozatok világában többször is láttunk példát, hogy egy színész kiválása után kipróbálta magát a rendezői székben is, és most Lincoln is szeretné magát rendezőként kipróbálni a zombis sorozat élén.

De visszatérve a távozásra, sem a stúdió, sem a színész nem árulta el, hogy milyen úton távozik majd a sorozatból, esetleg meghal, vagy szimplán csak odébbáll? Senki sem tudja a választ, de az AMC azt azért minap elárulta a harmadik rész bemutatója után, hogy még két epizódon át marad velünk Rick Grimes, tehát a következő két hétben érdemes lesz nézni a The Walking Dead-sorozatot, mert talán egészen izgalmas fordulatok következnek.

Nem jókor jött a színész távozása, merthogy a sorozat nézettsége mélyponton volt, az első évad nézettségi adatait hozza a stúdiónak, most pedig nem egy, hanem két főkarakter is távozik a képernyőkről. Andrew Lincoln mellett Lauren Cohan, azaz Maggie is távozik a kilencedik évadban, azt viszont nem tudni, hogy Maggie hány epizódon keresztül marad még velünk.

Total
1
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Ultron kora

A Bosszúállók: Ultron kora elspoilerezte a Bosszúállók 4. címét?

Next Article
Wonder Woman

Hét hónappal eltolták a Wonder Woman 1984 premierét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!