Image default
Sorozatok

Az AMC elárulta, Andrew Lincoln mikor hagyja el a The Walking Dead sorozatot

Andrew Lincoln még nyáron jelentette be, hogy a The Walking Dead 9. évada közben kiszáll a sorozatból, csak azt nem tudtuk, mikor kerül sor erre.

Andrew Lincoln biztos, hogy kiszáll a játékból, de ez még nem jelenti azt, hogy végleg elköszönne a sorozattól, hiszen pár hete megfogalmazódott benne a visszatérés, de ezúttal a kamera másik oldalán. A sorozatok világában többször is láttunk példát, hogy egy színész kiválása után kipróbálta magát a rendezői székben is, és most Lincoln is szeretné magát rendezőként kipróbálni a zombis sorozat élén.

De visszatérve a távozásra, sem a stúdió, sem a színész nem árulta el, hogy milyen úton távozik majd a sorozatból, esetleg meghal, vagy szimplán csak odébbáll? Senki sem tudja a választ, de az AMC azt azért minap elárulta a harmadik rész bemutatója után, hogy még két epizódon át marad velünk Rick Grimes, tehát a következő két hétben érdemes lesz nézni a The Walking Dead-sorozatot, mert talán egészen izgalmas fordulatok következnek.

Nem jókor jött a színész távozása, merthogy a sorozat nézettsége mélyponton volt, az első évad nézettségi adatait hozza a stúdiónak, most pedig nem egy, hanem két főkarakter is távozik a képernyőkről. Andrew Lincoln mellett Lauren Cohan, azaz Maggie is távozik a kilencedik évadban, azt viszont nem tudni, hogy Maggie hány epizódon keresztül marad még velünk.

Még több a témában...

Tragédia: forgatás közben meghalt a The Walking Dead kaszkadőre

The Walking Dead – Egy résszel a szünet előtt beindultak a dolgok!

Plesovszki Nándor

The Walking Dead – Folytatódik a terror!

Plesovszki Nándor

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább