Image default
Sorozatok

Andrew Lincoln azt tervezi, hogy The Walking Dead epizódot készít

Andrew Lincoln távozása után úgy tűnik, hogy nem távolodik el teljesen a The Walking Dead sorozattól, hiszen a hírek szerint egy részt szeretne készíteni.

Még mindig nehéz kimondani, hogy a The Walking Dead főszereplője, Andrew Lincoln otthagyja a sorozatot a kilencedik évad alatt. Hosszú hetek után nyáron a San Diego-i Comic-Conon bejelentették, hogy Rick Grimistől búcsúzunk a következő évadban, de hogy milyen búcsút szánnak a karakternek, megölik vagy más utakra téved, nem lehet tudni. Most viszont kiderült, hogy a színész továbbra is szeretné segíteni az AMC munkáját, mégpedig úgy, hogy kipróbálná magát a rendezői székben.

Ezzel nem ő lenne az egyedüli, hiszen már tudjuk, hogy Michael Cudlitz, aki Abraham Fordot alakította a sorozatban a hetedik évad elejéig, ahol Negan baseball ütője, Lucille lesújtott rá, rendezőként visszatér a sorozathoz. Akárcsak Cudlitz, úgy Lincoln is hasonló szereppel készül visszatérni – tudtuk meg tervét az Entertainment Weekly legfrissebb írásában.

Visszamegyek. Az árnyékból irányítok majd, és szándékom szerint jövő évben kipróbálom magam rendezőként.

Ha Rick Grimes-szel jövőre nem is találkozunk a sorozatban, legalább Andrew Lincoln nem fordít hátat a zombis világnak, sőt, kipróbálja magát a kamera másik oldalán is. Az utóbbi időben meglehetősen gyakori lett, hogy egy színész távozása után kipróbálja magát rendezőként, hiszen Ben McKenzie a Gotham sorozatból történő kilépése után a forgatókönyvírást és filmezést is megpróbálta, de Krysten Ritter is hasonló cipőben járt a Jessica Jones sorozat esetén.

A The Walking Dead kilencedik évaddal október 7-én tér vissza az AMC csatornára.

Még több a témában...

Andrew Lincoln számára véget ért a The Walking Dead forgatása

Kévés Bence Mihály

Máris érkeznek a hírek a The Walking Dead 7. évadjáról

The Walking Dead – őt biztos, hogy nem ölte meg Negan

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább