a
FőoldalSorozatokAndrew Lincoln azt tervezi, hogy The Walking Dead epizódot készít

Andrew Lincoln azt tervezi, hogy The Walking Dead epizódot készít

Andrew Lincoln távozása után úgy tűnik, hogy nem távolodik el teljesen a The Walking Dead sorozattól, hiszen a hírek szerint egy részt szeretne készíteni.

Még mindig nehéz kimondani, hogy a The Walking Dead főszereplője, Andrew Lincoln otthagyja a sorozatot a kilencedik évad alatt. Hosszú hetek után nyáron a San Diego-i Comic-Conon bejelentették, hogy Rick Grimistől búcsúzunk a következő évadban, de hogy milyen búcsút szánnak a karakternek, megölik vagy más utakra téved, nem lehet tudni. Most viszont kiderült, hogy a színész továbbra is szeretné segíteni az AMC munkáját, mégpedig úgy, hogy kipróbálná magát a rendezői székben.

Ezzel nem ő lenne az egyedüli, hiszen már tudjuk, hogy Michael Cudlitz, aki Abraham Fordot alakította a sorozatban a hetedik évad elejéig, ahol Negan baseball ütője, Lucille lesújtott rá, rendezőként visszatér a sorozathoz. Akárcsak Cudlitz, úgy Lincoln is hasonló szereppel készül visszatérni – tudtuk meg tervét az Entertainment Weekly legfrissebb írásában.

Visszamegyek. Az árnyékból irányítok majd, és szándékom szerint jövő évben kipróbálom magam rendezőként.

Ha Rick Grimes-szel jövőre nem is találkozunk a sorozatban, legalább Andrew Lincoln nem fordít hátat a zombis világnak, sőt, kipróbálja magát a kamera másik oldalán is. Az utóbbi időben meglehetősen gyakori lett, hogy egy színész távozása után kipróbálja magát rendezőként, hiszen Ben McKenzie a Gotham sorozatból történő kilépése után a forgatókönyvírást és filmezést is megpróbálta, de Krysten Ritter is hasonló cipőben járt a Jessica Jones sorozat esetén.

A The Walking Dead kilencedik évaddal október 7-én tér vissza az AMC csatornára.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.

Inline
Inline