Wide Screen
Image default
Sorozatok

[SDCC 2018] Andrew Lincoln hivatalosan is távozik a The Walking Deadből

Andrew Lincoln a Comic-Conon megerősítette az elmúlt hetek híreit, miszerint távozik a The Walking Dead 9. évad végén.

Látva azt, hogy hány színész távozik a The Walking Dead következő évadából, csak idő kérdése volt, hogy hivatalosan is megerősítsék Andrew Lincoln főszereplő távozását a sorozatból. A hírt maga a színész erősítette meg, hogy utoljára játssza majd Rick Grimes karaktert a világsikerű zombis sorozatban.

Ez lesz az utolsó évad, amikor Rick Grimest játszom. Imádom ezt a sorozatot, ez jelent mindent nekem. Szeretem az embereket, akik készítik ezt a showt. Különösen azokat az embereket szeretem, akik figyelemmel követik a sorozatot. Valóban nagyon izgatottan várom ezt az évadot. Nincs fontosabb dolog a történetnél, és ebben az új évadban a történet hihetetlen lesz.

Az Entertainment Weekly a hét elején több képet is bemutatott a 9. évadból, amelyek amolyan western hangulatot jósolnak ősztől a folytatásra:

 

Robert Kirkman vezető producer is megszólalt Andrew Lincoln távozásával kapcsolatban, aki a következőket mondta a színészről:

Lincoln szívén viseli a sorozat sorsát, és valami különleges módon akar távozni a sorozatból. Csodálatos tervünk van ezzel kapcsolatban, de nem akarok elrontani semmit, de bárki, aki rajongója az utazásnak, aki szereti Rick Grimest, aki szereti a The Walking Dead világát, ők látni szeretni, mire készülünk.

San Diegoban bemutattak egy posztert is a folytatáshoz:

A The Walking Dead következő évada ősszel tér vissza képernyőre.

Még több a témában...

Öt videó, amit minden The Walking Dead rajongónak látni kell az új évad premierje előtt

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2018] Michael Myers visszatért a Halloween legújabb fotóján

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2019] Bejelentették a Fear the Walking Dead hatodik évadát

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább