The Walking Dead

[SDCC 2018] Andrew Lincoln hivatalosan is távozik a The Walking Deadből

Andrew Lincoln a Comic-Conon megerősítette az elmúlt hetek híreit, miszerint távozik a The Walking Dead 9. évad végén.

Andrew Lincoln a Comic-Conon megerősítette az elmúlt hetek híreit, miszerint távozik a The Walking Dead 9. évad végén.

Látva azt, hogy hány színész távozik a The Walking Dead következő évadából, csak idő kérdése volt, hogy hivatalosan is megerősítsék Andrew Lincoln főszereplő távozását a sorozatból. A hírt maga a színész erősítette meg, hogy utoljára játssza majd Rick Grimes karaktert a világsikerű zombis sorozatban.

Ez lesz az utolsó évad, amikor Rick Grimest játszom. Imádom ezt a sorozatot, ez jelent mindent nekem. Szeretem az embereket, akik készítik ezt a showt. Különösen azokat az embereket szeretem, akik figyelemmel követik a sorozatot. Valóban nagyon izgatottan várom ezt az évadot. Nincs fontosabb dolog a történetnél, és ebben az új évadban a történet hihetetlen lesz.

Az Entertainment Weekly a hét elején több képet is bemutatott a 9. évadból, amelyek amolyan western hangulatot jósolnak ősztől a folytatásra:

 

Robert Kirkman vezető producer is megszólalt Andrew Lincoln távozásával kapcsolatban, aki a következőket mondta a színészről:

Lincoln szívén viseli a sorozat sorsát, és valami különleges módon akar távozni a sorozatból. Csodálatos tervünk van ezzel kapcsolatban, de nem akarok elrontani semmit, de bárki, aki rajongója az utazásnak, aki szereti Rick Grimest, aki szereti a The Walking Dead világát, ők látni szeretni, mire készülünk.

San Diegoban bemutattak egy posztert is a folytatáshoz:

A The Walking Dead következő évada ősszel tér vissza képernyőre.

Total
0
Shares
Previous Article

A Google 5 éven belül leváltja az Androidot

Next Article

[SDCC 2018] Új előzetest kapott a Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!