a
FőoldalSorozatokAndrew Lincoln számára véget ért a The Walking Dead forgatása

Andrew Lincoln számára véget ért a The Walking Dead forgatása

A The Walking Dead főszereplő, Andrew Lincoln számára már véget is ért 9. évad forgatása, mely a színész utolsó évada lesz sorozatban.

Andrew Lincoln májusban jelentette be, hogy Lauren Cohan és Chadler Riggs távozása után ő is kilép a The Walking Dead című világsikerű zombis sorozatból. A forgatás egy ideje már tartott, amikor Lincoln csatlakozott a 9. évad hatodik részében, azonban úgy tűnik, hogy számára máris véget ért a forgatás, ugyanis a közelmúltban egy rajongó a londoni Heathrow reptéren fotózta le a színészt.

Van rá esély, hogy a színész csak szünetet tart a hátralévő részek forgatása előtt, de nem zárhatjuk ki, hogy valóban végzett a 9. évaddal. Hivatalos bejelentést a hónap közepén megrendezésre kerülő San Diego-i Comic-Conon kaphatunk, ahol valamennyi főszereplő ott lesz a The Walking Dead panelnél. Az új évadot októberben tűzik a képernyőre.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.