Főoldal Sorozatok A The Walking Dead egyik főszereplője kiszáll a 9. évad végén
SorozatokBREAKING

A The Walking Dead egyik főszereplője kiszáll a 9. évad végén

A színész mindenkit meglepett, mikor tegnap bejelentette, hogy a 9. évad végén elbúcsúzik a The Walking Dead sorozattól.

520

A színész mindenkit meglepett, mikor tegnap bejelentette, hogy a 9. évad végén elbúcsúzik a The Walking Dead sorozattól.

Igazi bombaként robbant tegnap a Collider cikke, melyben a The Walking Dead egyik főszereplője, Andrew Lincoln bejelentette, hogy az ősszel érkező 9. évadban magára hagyja az AMC csatorna világsikerű sorozatát. Várhatóan Lincoln csak az évad felében lesz képernyőn, és a készítők fokozatosan adják át a stafétabotot Norman Reedusnak, aki a rajongók nagy kedvencét, Daryl Dixont játssza. A napokban Laura Cohan is megerősítette, hogy visszatér a sorozatba, aki Lincoln távozása után még nagyobb szerepet kaphat.

A kérdés már csak az, hogy a vajon a készítők képesek-e megújítani az évek alatt kissé szerepükbe beleőszült karaktereket, a történetet fel tudják-e dobni izgalmas fordulatokkal, mert az elmúlt részek nézettségei rohamléptekben esett. Még az évadzáróban Rick és Negan egymást megmentő akciója sem hagyott mély nyomokat a rajongókban, így a következő évadra valami nagy dobással kell előállni, ha szeretnék fenntartani a 9 éve töretlen szériát. A The Walking Dead októberben tér vissza a képernyőkre, immáron nem a Fox Magyarország csatornáján lesz látható a zombis sorozat következő évada, hanem az RTL Spike műsorkínálatában.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

The Walking Dead: The Ones Who Live
Előzetesek

A The Walking Dead: The Ones Who Live előzetesében visszatér Rick és Michonne

A The Walking Dead: The Ones Who Live nagy előzetesében visszatér Rick...

The Walking Dead
Sorozatok

[NYCC2023] Carol hivatalosan is visszatér a The Walking Dead: Daryl Dixon 2. évadában

A The Walking Dead: Daryl Dixon visszahozza főhősünk régi barátját a folytatásban.