A The Walking Dead egyik főszereplője kiszáll a 9. évad végén

A színész mindenkit meglepett, mikor tegnap bejelentette, hogy a 9. évad végén elbúcsúzik a The Walking Dead sorozattól.

A színész mindenkit meglepett, mikor tegnap bejelentette, hogy a 9. évad végén elbúcsúzik a The Walking Dead sorozattól.

Igazi bombaként robbant tegnap a Collider cikke, melyben a The Walking Dead egyik főszereplője, Andrew Lincoln bejelentette, hogy az ősszel érkező 9. évadban magára hagyja az AMC csatorna világsikerű sorozatát. Várhatóan Lincoln csak az évad felében lesz képernyőn, és a készítők fokozatosan adják át a stafétabotot Norman Reedusnak, aki a rajongók nagy kedvencét, Daryl Dixont játssza. A napokban Laura Cohan is megerősítette, hogy visszatér a sorozatba, aki Lincoln távozása után még nagyobb szerepet kaphat.

A kérdés már csak az, hogy a vajon a készítők képesek-e megújítani az évek alatt kissé szerepükbe beleőszült karaktereket, a történetet fel tudják-e dobni izgalmas fordulatokkal, mert az elmúlt részek nézettségei rohamléptekben esett. Még az évadzáróban Rick és Negan egymást megmentő akciója sem hagyott mély nyomokat a rajongókban, így a következő évadra valami nagy dobással kell előállni, ha szeretnék fenntartani a 9 éve töretlen szériát. A The Walking Dead októberben tér vissza a képernyőkre, immáron nem a Fox Magyarország csatornáján lesz látható a zombis sorozat következő évada, hanem az RTL Spike műsorkínálatában.

Total
0
Shares
Previous Article

Kylo Ren miért jobb gonosztevő, mint Darth Vader?

Next Article

Az a hír járja, hogy Pingvin tényleg szerepet kap egy készülő DC-filmben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!