Főoldal Sorozatok [SDCC2022] Rick Grimes és Michonne limitált sorozata érkezik a beharangozott The Walking Dead-film helyett
Sorozatok

[SDCC2022] Rick Grimes és Michonne limitált sorozata érkezik a beharangozott The Walking Dead-film helyett

Addig tolták, hogy nem készül mozifilm Rick Grimmesről, cserébe kapunk egy sorozatot.

378
The Walking Dead

A San Diego-i Comic-Conon bejelentették, hogy egy új, Rick Grimesre és Michonne-ra fókuszáló The Walking Dead limitált sorozat készül. A The Walking Dead idén ősszel véget ér, de az AMC életben tartja a WalkerVerse-t a Fear the Walking Dead, a Tales of the Walking Dead, az Isle of the Dead és egy Daryl spinoff-sorozatokkal. A csatorna évekkel korábban bejelentett egy háromrészes mozifilmet Rick Grimes-szel a főszerepben, de mindeddig nem valósult meg a projekt, s már nem is fog.

A San Diego-i Comic-Con pénteki napján tartották a The Walking Dead univerzum paneljét, aminek végén Andrew Lincoln és Danai Gurira nagy meglepetésre a színpadra lépett, hogy bejelentsenek egy új, hat epizódból álló limitált sorozatot, főszerepben Rick Grimes és Michonnne. Gyakorlatilag ezzel a limitált sorozattal pótolják majd a mozifilmeket. Justin Kohl, a Deadline munkatársa szerint azért váltottak a filmekről a sorozatra, mert a közelmúltban történt egy kisebb szervezeti átrendeződés az AMC házatáján. Lincoln a következőket mondta a nagy visszatérésről:

Ez volt a legkülönlegesebb utazás Rick Grimes szerepében az elmúlt majdnem egy évtizedben. A barátságok, amiket az út során kötöttem, mélyek és tartósak, így illő, hogy végre befejezhetem a történetet Danai és Scott és a TWD család többi tagjával. Nagyon izgatott vagyok, hogy Rickként térhetek vissza a képernyőre, újra együtt lehetek Danai-val Michonne szerepében, és egy epikus szerelmi történettel gazdagíthatjuk a rajongóknak a Walking Dead univerzumát.

Andrew Lincoln

Rick Grimes-t utoljára a The Walking Deadben láttuk, de sokan halottnak hitték, miután felrobbant egy híd, s a főhős a folyóba zuhant. Egy évaddal később Michonne is kiszállt a sorozatból, aki Rick felkutatására indult, mert meggyőződése volt, hogy Rick életben van még. Danai Guerra is megosztotta izgatottságát a közelgő projekt kapcsán:

Michonne és ez a TWD-család olyan sokat jelentett nekem, és Scott és Andy mellett folytatni ezeknek a szeretett karaktereknek az útját, mind kreatívan, mind a kamera előtt, és valami igazán különlegeset nyújtani a The Walking Dead rajongóknak, egyszerűen dicsőséges. Alig várom, hogy újra felvegyem a katanát.

Danai Guerra

A bejelentett sorozathoz gyorsan kaptunk is egy teaser posztert:

A The Walking Dead utolsó epizódjai október 2-án, vasárnap 21 órakor kezdik sugározni az AMC csatornánk, illetve az AMC+ streaming szolgáltatón. Arról nem esett szó, hogy mikor fogják bemutatni az új sorozatot, de várhatóan valamikor a jövő év második felében, de azt sem tartjuk kizártnak, hogy csak 2024-ben kerül műsorra.

Rick Grimes
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

The Walking Dead: The Ones Who Live
Előzetesek

A The Walking Dead: The Ones Who Live előzetesében visszatér Rick és Michonne

A The Walking Dead: The Ones Who Live nagy előzetesében visszatér Rick...

The Walking Dead
Sorozatok

Kiderült, hogy Daryl Dixon miért nem szerepelt The Walking Dead-képregényekben

Robert Kirkman elárulta, hogy a Norman Reedus által megformált Daryl Dixon miért...