The Walking Dead

[NYCC 2019] Előzetesen a The Walking Dead franchise új, harmadik sorozata

Az AMC csatorna a New York Comic-Conon mutatta be az egyelőre cím nélküli második The Walking Dead spin-off első teaser előzetesét.

Az AMC csatorna a New York Comic-Conon mutatta be az egyelőre cím nélküli második The Walking Dead spin-off első teaser előzetesét.

Az AMC csatorna rohamtempóban halad a zombis apokalipszis felé, ugyanis a The Walking Dead és a Fear the Walking Dead spin-off után jövő tavasszal újabb sorozatot mutat be Robert Kirkman képregénye alapján. A csatorna korábban meglehetősen szűkszavúan fogalmazott a második spin-offról, még az idei San Diego-i Comic-Conon sem osztottak meg részleteket – a rendező kilététől eltekintve – az új szériáról, ami a nézőket új szereplőkön és új zombikon keresztül egy új világba kalauzolja el. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Az első képkockák után látszólag minden normális, megmutatják nekünk az NSU középiskola diákjait, még atlétikai programokat is szerveznek a diákoknak, de ahogy a narrációban is hallhatjuk, a világ megváltozott. Tíz évvel járunk a zombi apokalipszis kirobbanása után, de csak 9071 ember maradt életben a társadalomban. A most bemutatott előzetesből az is világossá vált, hogy a harmadik sorozat tónusa eltér majd a The Walking Deadétől és a Fear the Walking Deadétől, valami újjal próbálkoznak a készítők. Az új sorozat a legfiatalabb generációról fog szól, akik már beleszülettek a zombi apokalipszisbe.

A csatorna korábban úgy fogalmazott a harmadik sorozatról, hogy

A The Walking Dead és a Fear the Walking Dead után a franchise egy harmadik sorozatot indít, főszerepben két fiatal női főhőssel, a fókusz pedig az első generáción lesz ebben az apokaliptikus világban. Néhányan hőssé válnak. Néhányan gonosszá. De a végén, mindenki örökre megváltozik, felnőnek és megváltozik identitásuk, a jó és a rossz egyaránt.

Főszerepekben Alexa Mansour, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Aliyah Royale és Annet Mahendru, míg rendezői székben a Kong: Koponya-sziget rendezőjét, Jordan Vogt-Roberts-et látjuk.

Total
1
Shares
Previous Article
James Bond

James Bond visszatért a No Time to Die első teaser poszterén

Next Article

Csipetnyi falat a The Last Nightból

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!