The Walking Dead

Az AMC új The Walking Dead-sorozatot indít 2020-ban

A The Walking Dead három részes film, illetve a Fear the Walking Dead spin-off után új spin-off sorozatot indít az AMC csatorna.

A The Walking Dead három részes film, illetve a Fear the Walking Dead spin-off után új spin-off sorozatot indít az AMC csatorna.

Közel egy évtizede már, hogy az AMC csatorna és Robert Kirkman elindította a világsikerű képregényadaptációt, a The Walking Dead című zombis posztapokaliptikus sorozatot. A The Walking Dead az évek alatt egészen masszív rajongói táborra tett szert, és bár voltak mélypontjai a zombis sorozatnak, az elmúlt évad sokak szerint minden idők legjobb részeit tartalmazta. És mindezt úgy, hogy időközben lassan lecserélődnek a színészek, a régi karaktereket sorra váltják le újakra.

Akárcsak egy vírus, úgy terjed a The Walking Dead a világon. Az AMC 2015-ben útjára bocsátotta a Fear the Walking Dead című melléksorozatot, amiben a főszereplők a fő szériától független szálon küzdenek az életben maradásért, de tavaly arra is láttunk példát, hogy a The Walking Deadből beugrottak a melléksorozatba. A sikert meglovagolva a csatorna úgy döntött, hogy egy háromrészes filmet forgat az időközben kiszállt Andrew Lincoln főszereplésében, most pedig egy harmadik 10 részes sorozattal is megajándékozza a rajongókat. Meglehetősen szűkszavúan fogalmaztak az új spin-offról, azonban azt megtudtuk, hogy egy fiatalabb generációt vesznek célba.

A The Walking Dead és a Fear the Walking Dead után a franchise egy harmadik sorozatot indít, főszerepben két fiatal női főhőssel, a fókusz pedig az első generáción lesz ebben az apokaliptikus világban. Néhányan hőssé válnak. Néhányan gonosszá. De a végén, mindenki örökre megváltozik, felnőnek és megváltozik identitásuk, a jó és a rossz egyaránt.

A sorozat forgatása nyáron veszi kezdetét Virginiában, de ha minden jól megy, akkor 2020-ban már képernyőre is tűzik a vadonatúj sorozatot. Azt azonban sajnos nem árulták el, hogy az új sorozat mennyire fog kapcsolódni a fő szériához. A sorozaton a The Walking Dead vezető tartalomgyártója, Scott M. Gimple és Matt Negrete producer és író fog dolgozni.

Total
9
Shares
Previous Article
Shazam

A Warner a Shazam! sikere után berendelte a folytatást

Next Article
Russo

A Bosszúállók: Végjáték befejezését már a Végtelen háború előtt tudták

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!