Főoldal Filmek A Fear the Walking Dead sztárja játszhatja a Jurassic City főgonoszát
Filmek

A Fear the Walking Dead sztárja játszhatja a Jurassic City főgonoszát

A főszereplők után az Oscar-díjra jelölt színész játszhatja a Jurassic City főgonoszát.

302
Jurassic World

Az év elején jelentették be a franchise következő, hetedik részét. A rendezőt már kijelölték a projekt élére, a női főszereplő mellett a férfi főszereplő színészét is kiszemelték, most pedig a főgonoszról találgatnak. A legfrissebb hírek szerint az AMC gyártású Fear the Walking Dead sztárja játszhatja a főgonoszt.

Hihetetlen, hogy a projekt bejelentése óta mennyi minden történt. Egy hónap leforgása alatt hírt kaptunk arról, hogy a John Wick rendezője, David Leitch rendezi a franchise következő részét Jurassic City címmel állítólag. Néhány nappal később “kreatív nézeteltérések” miatt távozott, és helyére gyakorlatilag megérkezett a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet és Az Alkotó rendezője, Gareth Edwards.

Hivatalos bejelentést nem kaptunk még, de várhatóan Scarlett Johansson, Dev Patel és Jonathan Bailey szereplésével lehet számolni a filmben, és most már azt is lehet tudni, hogy kit szeretnének a film főgonoszának megtenni.

A bennfentes hírében álló Daniel Richtman szerint az Oscar-díjra jelölt Colman Domingo, a Fear The Walking Dead és a The Color Purple sztárja játszhatja a főgonoszt. Sokan őt várják Jonathan Majors helyére is Kang, a Hódító szerepében, miután Majors-t egy éve családon belüli bántalmazási ügye miatt a Marvel Studios leléptette.

Amit biztosan tudunk, hogy a Jurassic World sztárjai, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard nem térnek vissza, és a franchise veteránjai, Jeff Goldblum, Laura Dern és Sam Neill sem. David Koepp, a Jurassic Park és Az elveszett világ: Jurassic Park írója dolgozik a forgatókönyvön, Steven Spielberg pedig executive producerként működik közre.

A Jurassic-franchise 1993-ban indult a Jurassic Park bemutatásával, amit Steven Spielberg rendezett Michael Crichton regénye alapján. A siker után több folytatás készült, többek között 1997-es Az elveszett világ: Jurassic Park, a Jurassic Park III (2001), illetve a reboot, amely 2015-ben a Jurassic World című filmmel kezdődött.

Az Universal Pictures siettetni szeretné a munkálatokat, és kitartanak amellett, hogy 2025. július 2-án bemutassák az új filmet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Jurassic World: Bukott birodalom
Filmek

A Fűrész-filmek sztárja is csatlakozhat a következő Jurassic Worldhöz

Scarlett Johansson és Rupert Friend mellé most egy horrorfilmes legendát szemeltek ki.

Jurassic World: Világuralom
Filmek

Scarlett Johansson mellett kiszemelték a Jurassic City férfi főszereplőjét

Több név is felmerült már a Jurassic City (vagy Jurassic World 4)...