Főoldal Filmek Alicia Vikander is elbizonytalanodott, hogy elkészül a Tomb Raider folytatása
Filmek

Alicia Vikander is elbizonytalanodott, hogy elkészül a Tomb Raider folytatása

215
Tomb Raider

A Tomb Raider második részén már dolgoznak egy ideje, de a főszereplőt alakító Alicia Vikander állítása szerint a stúdió még mindig nem döntötte el, hogy zöld utat enged a projektnek, vagy elkaszálják azt. A mostani interjúja gyakorlatilag egybevág egy korábbi kijelentésével, amit még nyár közepén nyilatkozott a folytatással kapcsolatban.

Alicia Vikander 2018-ban mutatkozott be Lara Croft szerepében. Anyagi szempontból nem volt erős a film, ugyanakkor a film nyitva hagyta az ajtót egy folytatás előtt, de a folytatáshoz vezető út kissé rögös eddig. 2019-ban megerősítették, hogy jön a Tomb Radier 2. része, és a premiert is kitűzték 2021 márciusára. A filmet Ben Wheatley kezére bízták, de miután berobbant a COVID-19 első hulláma, határozatlan időre elhalasztották a filmet, majd nem sokkal ezután Wheatley is kiszállt a projektből a Meg – Az őscápa 2. miatt. A helyére Misha Green érkezett, aki azóta is dolgozik a sztorin.

Tomb Raider

A dolguk ezután ígéretesen alakultak, tavasszal a Lovecraft Country rendező megosztott egy képet a vázlatokról, ami előzetesen a Tomb Raider: Obsidian címet kapta. De azóta gyakorlatilag síri csönd a projekt körül. Nyáron Vikander aggodalmának adott hangot, hogy nem született döntés a filmmel kapcsolatban, most pedig ismét bizonytalanságról beszélt. Még mindig nem lefutott kérdés. A Total Filmnek adott interjújában a svéd Oscar-díjas színésznő a folytatásról beszélt, miközben áradozott Green rendezőről.

Amikor a stúdió először mondta, hogy érdekli őket a folytatás, nagyon izgatott lettem. Amikor Mishát megemlítették nekem, és láttam a Lovecraft Country munkáját, rendkívül lenyűgözött.

Alicia Vikander

Rendkívül viccesnek találta a Zoomos megbeszéléseket a rendezővel, jókat beszélgettek a tervekről, és különösen azt találta előnyösnek, hogy vele egykorú nővel ülhetett le átbeszélni a terveket. Megbeszélték, hogy milyen akciójeleneteket szeretnének megvalósítani a második filmben, de sajnos még ő sem tudja, elkészíthetik-e. Reméli, hogy összejön a közös munka, és együtt tudják megcsinálni a filmet.

Az interjúból kiderült, hogy még mindig nem eldöntött a film sorsa, továbbra is a levegőben lóg a franchise sorsa. Vikander folyamatosan óvatosan beszél a filmről, és a határozatlan időre elhalasztott premier is arról árulkodik, hogy lehet le kell mondanunk a második részről. Persze ezek csak spekulációk, addig nem kell pánikolni, amíg hivatalosan nem törlik projektet, de akkor sem tesz jót, hogy annyit kell várnunk egy folytatásra.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tomb Raider
Filmek

Alicia Vikander még nem mondott le a Tomb Raider-beli szerepéről, és bármikor visszatérne

Lara Croft hamarosan visszakészül, film, sorozat és videójáték is készül róla.

Tomb Raider
Filmek

Alicia Vikander nélkül már dolgoznak a Tomb Raider rebootján

Készül az új Tomb Raider-film, ami reboot lesz.