Főoldal Filmek Ben Wheatley kezébe adták a Meg – Az őscápa 2. rész dirigálását
Filmek

Ben Wheatley kezébe adták a Meg – Az őscápa 2. rész dirigálását

Semmi gond, csak egy újabb őscápa bukkan fel.

298
Meg - Az őscápa

Ha eddig azon tűnődtél, hogy a 2018-as Meg – Az őscápa miért nem kapott még folytatást, akkor szeretnénk mindenkit megnyugtatni, a stúdió nem feledkezett meg a folytatásról. A legfrissebb hírek szerint a Warner Bros. nem mást választott ki a folytatás élére, mint a Halállista és A Manderley-ház asszony rendezőjét.

Ben Wheatley nevét nem először halljuk az elmúlt időben. Csendben a Warner egyik kedvenc rendezőjévé nőtte ki magát, bár Wheatley leginkább visszás és szürreális alkotásokkal vált ismertté, de komoly lépést tett a mainstream tábor felé a Kereszttűz alkotásával. A rendező nevét legutóbb pedig az Alicia Vikander nevével fémjelzett Tomb Raider 2. résznél hallottuk, most pedig újabb közönségkedvenc projektnél került szóba. A The Hollywood Reporter jelentéséből kiderült, hogy a brit direktor foglal helyet a két éve bemutatott rendkívül ostoba, de anyagi szemmel nézve roppant sikeres Meg – Az őscápa 2. rész rendezői székében.

A folytatás hírétől eltekintve nem sokat tudni a második részről, de várhatóan Jason Statham ezúttal is felveszi a kesztyűt valamilyen kihalt őscápával. Arról azonban nem esett szó, hogy Statham oldalán visszatér-e a Mana One, vagy a csapat többit tagja, név szerint Li Bingbing, Cliff Curtis és Ruby Rose.

Az első rész botrányos sztorija után kissé morbidnak tűnhet kimondani, hogy az első részt jegyző írócsapat visszatér, és Jon és Erich Hoeber, valamint Dean Georgaris újra tollat ragad, de reméljük, hogy a kemény és megfeszítő munkának a gyümölcse ezúttal meglátszik majd, amit nemcsak a bevételben, hanem minőségben is érezhetünk majd.

Ben Wheatley
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események