Főoldal Filmek Elkezdődött a forgatás, és már a Meg – Az őscápa folytatásának címét is tudjuk
Filmek

Elkezdődött a forgatás, és már a Meg – Az őscápa folytatásának címét is tudjuk

Nem maradhat el a bosszú, a félelmetes őscápa visszatér.

530
Meg - Az őscápa

A brit Jason Statham több mint félmilliárd dolláros bevétellel zárt a Meg – Az őscápa című filmmel a jegybevételek listák élén világszerte 2018-ban, ezután pedig nem volt kérdés, Hollywood folytatást készít. Nem volt kérdés, hogy Stathamet visszahozzák a második részre, és évekkel korábban már a rendező kilétéről is lehullt a lepel.

Egy ideje már tudjuk, hogy készül a folytatás, és ahogy azt korábban bejelentették, Ben Wheatley készíti a második részt, miután otthagyta a Tomb Raider 2. részt. Wheatley kinevezése után megerősítette, hogy Új-Zélandról áttelepítik a munkálatokat, s a rendező hazájában, Nagy-Britanniában kerül sor a forgatásra.

Most a Variety megerősíti, hogy a megalodon folytatásának forgatása a napokban hivatalosan is elkezdődött, a forgatás a Warner Bros. tulajdonában lévő Leavesden Studios falai között jelenleg is zajlanak London mellett. Azzal, hogy bekapcsolták a kamerákat, egyúttal a film címét is felfedték: Meg 2: The Trench (Meg 2. – Az árok). A címből arról lehet következtetni, hogy a párharc a tenger mélyén húzódó árokban folytatódik majd az emberek és a kihaltnak gondolt tengeri ragadozó között.

Még tavaly májusban beszélgetett Stathammel a Collider riportere a Meg 2. részről, miközben Guy Ritchie Egy igazán dühös ember című filmjének szerepével kapcsolatban interjúvolták meg. A sztár már akkor megerősítette, hogy jól haladnak a tervezéssel, és jövő év elején kezdődhet a munka.

Igen, januárban kezdjük a forgatást. Ben Wheatley a rendező. Nagyon izgatott vagyok, hogy vele dolgozhatok. Izgatottan várom, hogy elkezdhessem. Már egy ideje vártunk a megfelelő forgatókönyvre és a megfelelő rendezőre, és mindezek megvannak. Most már minden összeállt. Ben nagyszerű. Már most remekül tudunk együtt dolgozni. Hasonló az ízlésünk, szeretem a filmjeit, szerintem zseniális rendező. Szerintem jó esélyünk van arra, hogy valami jót csináljunk.

Jason Statham

Magáról a folytatásról nem sokat tudni, de címadásból kiderült, hogy az őscápa visszatér, dühösebben, mint valaha. Eredetileg az első részt is jegyző Jon Turteltaub dolgozott a filmen, de máig tisztázatlan okok miatt Wheatley megkapta a projektet. A rajongók örülhetnek, mivel Statham szerepe borítékolható, ahogy az óceánkutató Suyint alakító Bingbing Li. A projekt mögött álló csapat is változatlan, Dean Georgaris, Ric Hoeber és Jon Hoeber dolgozik a forgatókönyvön, valamint Lorenzo di Bonaventura és Belle Avery producerek, és Catherine Xujun Ying executive producer.

A munka kőkeményen folyik, egyelőre azonban a Warner Bros. nem árulta el, hogy mikor tervezik bemutatni a folytatást.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A méhész
Filmkritikák

A méhész kritika

A méhész elvárások nélkül még szórakoztató is lehet, de a végére rendesen...

A méhész
Előzetesek

A méhész előzetesében Jason Statham bosszúhadjáratra indul

Magyar szinkronnal is elérhető Jason Statham következő akciófilmje, A méhész.

A feláldozhatók 4.
Filmkritikák

Feláldozh4tók kritika

A Feláldozh4tók nagyon rossz lett, és csak kis túlzással nevezhetjük filmnek.