Főoldal Filmek Jason Statham visszatér a Meg – Az őscápa folytatásában, és már a forgatásról is megosztott néhány infót
Filmek

Jason Statham visszatér a Meg – Az őscápa folytatásában, és már a forgatásról is megosztott néhány infót

Természetesen jön a Meg – Az őscápa második része.

315
Meg - Az őscápa

Még 2018-ban mutatták be Jason Statham főszereplésével a Meg – Az őscápa című filmet, és ha azon tűnődtél, hogy miért nem kapott még folytatást a film, akkor szeretnénk mindenkit megnyugtatni, a stúdió nem feledkezett meg a rajongókról. Tavaly ősszel a Warner Bros. bejelentette, hogy a Halállista és A Manderley-ház asszony című produktumok rendezőjét, Ben Wheatleyt bízták meg a folytatás elkészítésével.

Ben Wheatley nevét nem először halljuk az elmúlt időben. Csendben a Warner egyik kedvenc rendezőjévé nőtte ki magát, bár Wheatley leginkább visszás és szürreális alkotásokkal vált ismertté, de komoly lépést tett a mainstream tábor felé a Kereszttűz alkotásával. A rendező neve szóba került az Alicia Vikander nevével fémjelzett Tomb Raider 2. résznél is, de végül azt másnak adták.

A Collider munkatársa készített interjút a főszereplőt alakító Stathammel, aki elújságolta, hogy várhatóan a jövő év elején kezdik a forgatást, s már nagyon várja a közös munkát Wheatley rendezővel.

Amennyiben helyes a dátum, akkor jövő januárban kezdjük a forgatást. Nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy Ben Wheatleyvel forgathatok, s örülök, hogy végre elkezdjük a munkát, itt van az ideje. Eddig a forgatókönyvre vártunk, valamint a megfelelő direktorra, de ezek most mind összejöttek. Hasonló ízlésünk van a rendezővel, szeretem a filmjeit, úgy gondolom, hogy együtt valami nagyon jót fogunk készíteni.

Jason Statham

Jason Statham szerepe már biztos, de hogy oldalán visszatér-e a Mana One, vagy a csapat többi tagja, név szerint Li Bingbing, Cliff Curtis és Ruby Rose, egyelőre még kérdőjeles.

Az első rész botrányos sztorija után kissé morbidnak tűnhet kimondani, hogy az első részt jegyző írócsapat visszatér, és Jon és Erich Hoeber, valamint Dean Georgaris újra tollat ragad, de reméljük, hogy a kemény és megfeszítő munkának a gyümölcse ezúttal meglátszik majd, amit nemcsak a bevételben, hanem minőségben is érezhetünk majd. A sztori egy Steven Alten által írt regény, a The Meg: The Trench című regény alapján készül, ami egyébként egy könyvsorozat második része.

A hivatalos filmcím mellett még azt sem tudni, hogy mikor fogják bemutatni a második részt, de talán már 2022-ben jegyet válthatunk az újabb tengeri kalandra.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

A méhész
Filmkritikák

A méhész kritika

A méhész elvárások nélkül még szórakoztató is lehet, de a végére rendesen...

A méhész
Előzetesek

A méhész előzetesében Jason Statham bosszúhadjáratra indul

Magyar szinkronnal is elérhető Jason Statham következő akciófilmje, A méhész.

A feláldozhatók 4.
Filmkritikák

Feláldozh4tók kritika

A Feláldozh4tók nagyon rossz lett, és csak kis túlzással nevezhetjük filmnek.