Tomb Raider

Jövő év elején kezdik Alicia Vikander főszereplésével a Tomb Raider folytatás filmezését

Jöhet a következő Tomb Raider.

Nagy nehezen az élet kezd visszatérni Hollywoodba. Az elmúlt hetekben több pozitív visszacsatolást is kaptunk a koronavírus-járvány után. Szépen, lassan beindulnak a filmezések, köztük az Oscar-díjas svéd színésznő alakításában a Tomb Raider munkálatai is. A film neve mellett még mindig 2021. március 19-ei dátum szerepel, de a körülmények miatt jó, ha addigra el tudják kezdeni a munkát.

A 2018-ban bemutatott Tomb Raider meglehetősen vegyes kritikát kapott a szakmától és a rajongóktól, ezek után már nem olyan meglepő, hogy a filmmel nem robbantott kasszát a stúdió. Sokáig úgy tűnt, hogy a Warner Bros. lemond a folytatásról, ám egyik napról a másikra bejelentették a második részt, természetesen Vikanderrel az élen. Az első részt jegyző Roar Uthaug azonban nem tér vissza, helyét az Össztűz rendezője, Ben Wheatley örökölte meg, ami picit aggodalomra ad okot, hiszen jó ideje nem láttunk már filmet a rendezőtől.

Alicia Vikander a Good Morning America című reggeli talkshow vendége volt, és többek között arról is beszélt, hogy hol tartanak a franchise második rész munkálataival, mikor kezdődhet a filmezés.

A terv az volt, hogy ebben az évben elkezdjük a forgatást, de természetesen a járvány helyzetre való tekintettel, most teljesen más a szituáció. Még mindig tárgyalásban vagyunk, szóval remélem, hogy a következő évben össze tudjuk hozni.Alicia Vikander

Arról nem esett szó, hogy mikor kerülhet mozikba, hiszen nagyban függ az ütemezéstől, de legvalószínűbb, ha egy évet tolják, s csak 2022 elején mutatják be. Nyilvánvalóan most nem ez az elsődleges franchise a stúdiónál, hiszen az első rész hazájában mindössze 58,3 millió dollárt hozott, míg tengerentúlon egy szolid 216,4 milliót sikerült forgalmazni a 94 millió dollárból gazdálkodó alkotásnak.

Tomb Raider
Total
5
Shares
Previous Article

A The Pathless is csatlakozik a PlayStation 5 nyitócímeihez

Next Article
Kevin Feige

Kevin Feige nagy Electro rajongó, Jamie Foxx alakítása meggyőzte

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!