Wide Screen
Image default
Filmek

Már biztos, hogy Alicia Vikander visszatér a Tomb Raider folytatásában

A Tomb Raider bemutatója után sokáig nem lehettünk biztosak a folytatásban, most azonban kitűzték a bemutatót és már rendezőt is találtak a folytatás élére.

A 2018-ban bemutatott Tomb Raider nem vetette meg lábát a mozikban, a kritikusok, de még a rajongók sem voltak különösebben kíváncsiak Alicia Vikander Lara Croft kisasszonyára, pedig abban mindenki egyetértett, hogy a videojátékok után az Oscar-díjas svéd színésznő tökéletes választás volt a főszerepre, csak a történettel, és a rendezéssel akadtak gondok.

Sokáig úgy tűnt, hogy a negatív fogadtatás megpecsételte a folytatást is, most azonban a Deadline értesülései szerint az MGM filmstúdió zöld lámpát biztosított Lara Croft következő kalandjára. A rendezői teendőket Roar Uthaug rendezőtől az angol Ben Wheatley örökölte meg, a film bemutatóját pedig 2021. március 19-ére tűzték ki. Időközben Alicia Vikander biztosította visszatérését, ugyanis a legfrissebb hírek szerint aláírt a folytatásra.

Az első rész bukása után meglepő választásnak tűnik Wheatley, akinek neve sokaknak ismeretlen lehet, főként kisebb, szürreálisabb filmekben utazott az elmúlt években, bár legutóbb az Össztűz alkotásával egy lépést tett a mainstream világ felé, de igazán most először próbálja ki magát ilyen nagy költségvetésű film élén.

Ha minden jól alakul, s Amy Jump időben szállítja a forgatókönyvet, akkor a forgatást valamikor jövő év elején kezdik majd.

Tomb Raider

Még több a témában...

Alicia Vikander csodálatos Lara Croft lesz a Tomb Raider rebootban

Kévés Bence Mihály

Miről fog szólni az új Tomb Raider film?

Plesovszki Nándor

Több mint 50 darab új képet kaptunk a Tomb Raider rebootból

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább