Tomb Raider

Misha Green megmutatta, hogy milyen címet adott a Tomb Raider folytatásának

Misha Green rendező és író beszélt egy címről.

Nagy reményekkel vágtak bele a franchise megreformálásába. Még a videojáték-fejlesztőit is bevonták az adaptációba, hogy megtörjék a hollywoodi átkot, ami évtizedek óta sújtja a stúdiókat. Annak ellenére, hogy a 2018-ban bemutatott Tomb Raider nem aratott túl nagy sikert, a stúdió nem tett le a folytatásról. 2019-ben hivatalosan is megerősítették, hogy folytatást kap az Alicia Vikander főszereplésével bemutatott videojáték adaptáció.

A tervek szerint tavaly szerették volna filmre venni a filmet, ám a koronavírus-járvány miatt határozatlan időre elhalasztották a munkát és a premiert is. A folytatáson eredetileg Ben Wheatley dolgozott, de év elején egy új rendezőt és írót jelentett be az MGM stúdió. Jelenleg Misha Green, a Lovecraft Country készítője dolgozik a történeten, aki minap egy képet is megosztott a forgatókönyv első vázlatáról.

A paksaméta borítóján a Tomb Raider: Obsidian olvasható, ami akár a film címét is jelentheti, de Green szava szerint, hogy még nem hagyták jóvá neki ezt az alcímet. A vázlat már kész, címet is kapott, szóval csak idő kérdése, hogy mikor fogják hivatalosan is bejelenteni.

A franchise szerelmeseinek ismerős lehet az alcím, hiszen Lara Croft obszidiánból készült tárgyakkal találkozik a játékokban, sőt, a Shadow of the Tomb Raider című játékban az ebből készült penge egy nagyon fontos ereklye. De a rendező semmi konkrétumot nem árult el, hogy mire akar utalni a cím.

A reboot első részét Roar Uthaug rendezte, de a várakozás ellenére nem aratott nagy sikert a pénztáraknál, mindössze 275 millió amerikai dollárt hozott a stúdiónak, emellett pedig vegyes kritikákat kapott a film. Összességében nem volt egy rossz alkotás, de a kiemelkedőtől is távol állt, egyszóval van hova fejlődni a folytatásban.

Misha Green jelenleg a Netflix gyártású The Mother utómunkájával van elfoglalva, valamint producerként dolgozik a következő filmeknél: a Cleapatra Jones és a The Gilded Ones.

Tomb Raider
Total
29
Shares
Previous Article
Tomb Raider

Angelina Jolie elárulta, miért utasította vissza majdnem Lara Croft szerepét

Next Article

Egy új pletyka szerint egészen minőségi lesz az idei Call of Duty

Related Posts