Főoldal Filmek Adam Driver az utolsó részleteket beszéli át a Fantasztikus Négyes egyik szerepéről?
Filmek

Adam Driver az utolsó részleteket beszéli át a Fantasztikus Négyes egyik szerepéről?

Egyre többet hallani, hogy Adam Driver kapja a Fantasztikus Négyes egyik szerepét.

38

Korábban már pletykáltak róla, hogy a Star Wars: Skywalker kora sztárja versenyben van Reed Richards szerepére a Marvel Studios készülő Fantasztikus Négyes rebootjában, és erre most egy új pletyka ráerősített. A hír szerint Adam Driver komoly esélyekkel indul, sőt, már a végső tárgyalásokra került sor, ahol a konkrét részleteket beszélhetik át.

Végre megvan az első megerősített szereposztás a Marvel Studios Fantasztikus Négyes rebootjához? A rajongók nagyon szeretnék már ezt hallani, hogy valami konkrét bejelentést kapjunk a Marvel Moziverzum első családjának szereposztásáról, de úgy néz ki, hogy továbbra is be kell érnünk pletykákkal, mert egy darabig még nem fogják felfedni a szerepeket. A hivatalos bejelentésre valamelyik nagyobb közönségtalálkozón kerülhet sor, és erre a júliusi San Diego-i Comic-Con remek alkalom lehet.

Amíg várjuk a megerősítést, addig a megbízható bennfentes hírében álló Daniel Richtman szerint (a Patreonon fizetős csatornáján) Adam Driver végső tárgyalásokra jár Reed Richards, azaz Mr. Fantastic szerepéről. Driver nevét nem először halljuk a szereppel kapcsolatban, korábban több más színésszel együtt felmerült a neve, hogy ő is versenyben van, nemrég pedig azt mondták, hogy ő az egyik befutó. Arról is volt szó, hogy ő állt sorba Doctor Doom szerepére.

Ha Driver tényleg az utolsó részleteket egyezteti a szerepről, akkor a következő hetekben több oldal is megerősítheti a mostani hírt, amit továbbra is kezeljünk pletykaként. Konkrét részleteket arról még nem lehetett olvasni, hogy ki lehet a befutó a Fáklya, a Láthatatlan Nő vagy a Lény szerepére.

Matt Shakman nemrég kapta meg a projektet rendezőként, a forgatókönyvön pedig jelenleg Jeff Kaplan és Ian Springer dolgozik. A cselekmény részletei még rejtélyesek, de Kevin Feige megerősítette, hogy ez nem egy újabb eredettörténet lesz a szupercsapat számára. “Sokan ismerik ezt az eredettörténetet. Sokan ismerik az alapokat.” – mondta egy 2022-es interjúban, és a hősök újragondolását a Marvel Studios és a Sony paktumához hasonlította, ahogy bemutatták Pókembert a Marvel Moziverzumban.

A Fantasztikus Négyes jelenlegi ütemterv szerint 2024-ben kerül a mozikba.

Fantasztikus Négyes

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

WGA
Filmek

Pénteken eredménytelenül zárultak a tárgyalások a stúdióvezetők és a WGA között

Továbbra sincs megállapodás a nagy stúdiók és a WGA között, folytatódik a...

Guillermo del Toro
Filmek

Guillermo del Toro megerősítette, hogy dolgozott egy Star Wars-filmen

Az Oscar-díjas rendező Star Wars-filmen dolgozott, és három szóban még azt is...

Marvelek
Filmek

A Marvelek költségvetése állítólag jóval több, mint amiről eredetileg beszéltek

Nia DaCosta nyilatkozata után úgy tűnt, a Marvelek lehet a stúdió legolcsóbb...

Thor: Szerelem és mennydörgés
Filmek

Taika Waititi üzent azoknak, akik a Thor: Szerelem és mennydörgés miatt kritizálták

Buta, unalmas és nagyon gyerekes volt a Thor: Szerelem és mennydörgés.