Főoldal Filmek A Russo testvérek Batman-filmet akarnak rendezni a DC Studiosnak
Filmek

A Russo testvérek Batman-filmet akarnak rendezni a DC Studiosnak

A Marvel után jöhet a DC-nél egy projekt? A Bosszúállók rendezői Batmanről szeretnének filmet forgatni.

37
Russo testvérek

A Russo testvérek neve a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték után a sztratoszféráig emelkedett, és már többször kérdezték őket, mikor térnek vissza a Marvelhez, azonban a rendezők más irányba kacsintgatnak. Egy nemrégiben adott interjúban Anthony és Joe Russo megosztották, hogy mennyire izgatottan várják a DC Studios-szal való együttműködést, és egy Batman-filmet akarnak csinálni.

A ComicBook.com-nak adott interjúban Anthony és Joe Russo elárulta, mennyire szeretik a DC Comics karaktereit, és hogy szívesen dolgoznának együtt James Gunn-nal. “Nem sokat kérdeznek minket a DC karakterekről” – mondta Anthony. “Nyilvánvaló, hogy James odaát irányítja [a dolgokat], nem lenne kérdéses” – tette hozzá Joe. “Halálosan szeretjük őt. Imádjuk az irányt, amerre ő fogja vinni azt a világot. Tudjuk, hogy nagyon ötletes lesz.”

A Russo testvérek érdeklődése a DC Comics karakterei iránt egészen gyerekkorukig nyúlik vissza. “Kedvenc DC karakterek? Annyi jó van belőlük. Mindig a képregények alapján válaszolok, amiket gyerekkoromban szerettem és amit a legtöbbet gyűjtöttem, a Pókember – igazából három van – a Pókember, az X-Men és a Batman volt” – mondta Joe.

Kézenfekvő lenne, hogy filmet forgassanak a Sötét lovagról, hiszen a DC Univerzum tervében szerepel Gotham éjjeli védelmezője is, de hozzátették, hogy a karaktert a múltban már jól körbejárták. Mind a Marvel, mind a DC rajongói izgatottan várják, hogy a Russo testvérek kipróbálják magukat a DC Univerzumban, hiszen már bizonyítottak a Marvelnél. Olyan kasszasikereket rendeztek, mint az Amerika kapitány: A téli katona, az Amerika kapitány: Polgárháború, a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték.

A DC Studios a The Brave and The Bold című új filmben visszahozza Batmant és Robint a filmvászonra. A projekt még korai stádiumban van, és még a rendezőt sem választották ki, de talán erre nem is kell sokat várnunk, mivel a Russo testvérek szívesen életre keltenék ezt a karaktert.

Russo testvérek
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mosolyogj
Filmek

Kitűzték a Mosolyogj folytatásának bemutatódátumát

2022 egyik legjövedelmezőbb filmje volt a Mosolyogj, és hamarosan jön a folytatás...

WGA
Filmek

Pénteken eredménytelenül zárultak a tárgyalások a stúdióvezetők és a WGA között

Továbbra sincs megállapodás a nagy stúdiók és a WGA között, folytatódik a...

Guillermo del Toro
Filmek

Guillermo del Toro megerősítette, hogy dolgozott egy Star Wars-filmen

Az Oscar-díjas rendező Star Wars-filmen dolgozott, és három szóban még azt is...

Marvelek
Filmek

A Marvelek költségvetése állítólag jóval több, mint amiről eredetileg beszéltek

Nia DaCosta nyilatkozata után úgy tűnt, a Marvelek lehet a stúdió legolcsóbb...