Főoldal Sorozatok A The Last of Us legújabb poszterén Joel és Ellie a kiutat keresi a lepusztult városból
Sorozatok

A The Last of Us legújabb poszterén Joel és Ellie a kiutat keresi a lepusztult városból

"Ha eltévedsz a sötétségben, keresd a fényt..."

457
The Last of Us

Várhatóan a jövő héten megrendezésre kerülő Comic-Con Experience brazíliai rendezvényen fogják bemutatni a The Last of Us sorozatadaptáció második nagy előzetesét. Az HBO Max a rendezvény előtt egy héttel új posztert mutatott be a várva várt sorozathoz, a képen pedig a videojáték két főszereplője, Joel (Pedro Pascal) és Ellie (Bella Ramsey) látható.

Az HBO Max néhány hete már bemutatta az első előzetest, majd azt is megerősítették, hogy mikor fogják bemutatni az adaptáció első epizódját. A jövő héten érkező előzetesig be kell érnünk egy olyan poszterrel, amit valószínűleg nem kell bemutatnunk a rajongóknak. A háttérben egy omladozó, lepusztult nagyváros látható, a kép előterében pedig a két főszereplőt állították be olyan pózba, ami megint csak ismerős lehet a rajongóknak. Bár a lenti képen felcserélték a szerepeket, de a poszter egyértelműen az eredeti (és sokak szerint a legjobb) túlélőhorror-klasszikus egyik első promóciós képére utal.

The Last of Us egy poszt-apokaliptikus világban játszódó videojáték. Két karakter kapcsolatára építették fel a teljes sztorit, a csempész Joel és a tizennégy éves Ellie barátságára. Ellie-ről később kiderült, hogy ő lehet a kulcs, hogy megfékezzék a halálos világjárványt, merthogy Ellie immúnis volt a fertőzésre. Joel-t felbérelték, hogy kicsempéssze Ellie-t a karantén zónából, miközben Joel rádöbbent, hogy a tinédzser lányhoz legalább annyira ragaszkodik, mint Ellie hozzá, így a túlélés reményében nekivágtak átszelni az Egyesült Államok vad és halálos államait. Az HBO adaptációja az első játék eseményeit fogja feldolgozni, a második rész eseményeit levegőben hagyják, ami jó alapja lehet majd a folytatásnak. A készítők ígérik, hogy hűek maradnak a történethez, illetve Ellie egyik legfontosabb tulajdonsága is szerepet kap majd a képernyőn.

Az Úr sötét anyagai és a Trónok harca című sorozatokból ismerős Bella Ramsey kapta Ellie szerepét, míg a The Mandalorian sztárja, Pedro Pascal kapta Joel szerepét. Majd később az is kiderült, Merle Dandridge fogja életre kelteni a Marlene-t. A sorozatban Marlene a Tűzbogarak (Fireflies) vezetője, egy milíciacsoport, amely a katonai elnyomás ellen harcol, és ellenszert keres a vírus ellen. Mellette még másik két szinkronszínész csatlakozott a stábhoz. Murray Bartlett és Con O’Neil, előbbi egy Frank nevű valakit, míg O’Neil Billként csatlakozott. A videojátékban Jeffrey Pierce hangján szólt meg Tommy nagybácsi, de ebben a szerepében Gabriel Luna lesz látható, míg Pierce egy Perry nevű idegent játszik. Sarah Miller szerepét pedig Nico Parker, ő kelti majd életre Joel Miller lányát. Az HBO sorozatában Storm Reid alakítja Riley Abelt, egy másik túlélőt, aki az első játék DLC-jének, a The Last of Us: Left Behindnak az egyik főszereplője.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Max
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat júniusban a Max

Júniusban ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük az HBO Max-on.

Sárkányok háza S2
Sorozatkritikák

Sárkányok háza 2. évad 1-4. rész kritika

Folytatódik a fekete és zöld házak konfliktusa.

The Last of Us
Sorozatok

Rövidebb lesz a The Last of Us második évada

Craig Mazin meg is indokolta döntésüket.