x
Sorozatok

A The Last of Us forgatási képei az eddig legjobb képet adják Pedro Pascalról Joel és Bella Ramseyről Ellie szerepében

A hivatalos képek után itt vannak a legjobb képek a főhősökről.

A The Last of Us forgatási képei az eddig legjobb képet adják Pedro Pascalról Joel és Bella Ramseyről Ellie szerepében
  • Publishedoktóber 16, 2021

Az HBO mutatott már egy hivatalos képet a The Last of Us című videojáték adaptációjáról, de a forgatásról folyamatosan szállingózna a képek. Láttunk képeket a bostoni karanténzónáról, ahol Joel és Ellie találkoznak, és ahonnan az egész történetük kezdetét veszi. A hivatalos képen csak hátulról láttuk a két főhőst, de köszönhetően a legújabb forgatási képeknek már minden szemszögből megcsodálhatjuk a karaktereket.

A hivatalos promóciós képen Pedro Pascal és Bella Ramsey karakterei háttal álltak a kamerának, nem sokat láttunk belőlük. Bár a díszlet pazar – ahogy látható a lenti képeken is -, és a karakterek ruhái is hűen másolják a videojáték főszereplőit, mégis mindenki arra volt kíváncsi, hogy fognak kinézni a karakterek szemből. A legújabb felvételeknek köszönhetően erre is választ kaptunk. Sőt, a forgatási helyszínen nemcsak Joelt és Ellit szúrhatjuk ki viccelődni két jelenet felvétele között, hanem Joel társát aka Tess-t, akit Anna Torv játszik a sorozatban.

https://twitter.com/TheLastofUsNews/status/1447721115451801600?s=20
https://twitter.com/TheLastofUsNews/status/1448194888235900929?s=20
https://twitter.com/TheLastofUsNews/status/1449391652368437255?s=20
https://twitter.com/TheLastofUsNews/status/1449392460203954183?s=20

The Last of Us egy poszt-apokaliptikus világban játszódó videojáték. Két karakter kapcsolatára építették fel a teljes sztorit, a csempész Joel és a tizennégy éves Ellie barátságára. Ellie-ről később kiderült, hogy ő lehet a kulcs, hogy megfékezzék a halálos világjárványt, merthogy Ellie immúnis volt a fertőzésre. Joel-t felbérelték, hogy kicsempéssze Ellie-t a karantén zónából, miközben Joel rádöbbent, hogy a tinédzser lányhoz legalább annyira ragaszkodik, mint Ellie hozzá, így a túlélés reményében nekivágtak átszelni az Egyesült Államok vad és halálos államait. Az HBO adaptációja az első játék eseményeit fogja feldolgozni, a második rész eseményeit levegőben hagyják, ami jó alapja lehet majd a folytatásnak. A készítők ígérik, hogy hűek maradnak a történethez, illetve Ellie egyik legfontosabb tulajdonsága is szerepet kap majd a képernyőn.

Még a hónap elején hallottuk, hogy leforgatták a pilot epizódot, de még messze van a munka vége, ugyanis korábbi beszámolók szerint akár egy évig is elhúzódhatnak a munkálatok a kanadai Calgary városban. Még nem kapott premierdátumot a sorozat, de valamikor 2022-ban érkezik. 

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.