Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker kora forgatási képén látható, ahogy Rey elfoglalja a Sith-trónt

Rey sötét oldalát már láttuk a Skywalker kora előzetesében és a filmben is, most pedig újabb képet láthatunk a karakterről a Sith-trónon.

Rey sötét oldalát már láttuk a Skywalker kora előzetesében és a filmben is, most pedig újabb képet láthatunk a karakterről a Sith-trónon.

Majdnem egy éve jelentették be, hogy az új Star Wars-trilógia harmadik részében visszatér a galaxis legnagyobb gonosztevője, Palpatine uralkodó. Sokan rácsodálkoztak a bejelentésre, hogy Ian McDiarmid mégis milyen szerepet kap a IX. részben, a történetbe hogyan fog Palpatine beleilleni, hiszen a korábbi részekben konkrét bizonyítékot nem kaptunk az Uralkodó visszatérésére.

A Star Wars: Skywalker kora bemutatója után világossá vált, hogy mindig is a terv része volt, hogy Palpatine-t feltámasztják – csak Colin Trevorrow nem számolt ezzel a forgatókönyvvel. A film nem adott sok választ, hogy az Uralkodó hogyan élhette túl a felrobbanó reaktort, de hála a képes útmutatónak és a film regényváltozatának, megtudtuk, hogy Palpatine valójában egy klón volt. Az Uralkodó mindvégig azon dolgozott, hogy szellemét életben tartsa, minden tudását és erejét átadja unokájának, Reynek, aki így elfoglalhatja az őt megillető Sith-trónt és a galaxis fölött az uralmat. A tény sok rajongót sokkolt, különösen azután, hogy Rian Johnson senkiknek nevezte Rey szüleit, akik eladták lányukat, hogy vedelhessenek. J.J. Abrams és Chris Terrio ügyesen megválaszolták a kérdést, és helyesbítettek Johnson tettein, ami nagy port kavart az elmúlt két évben.

Manuel Faria megosztott egy képet arról, ahogy Rey a trónon ül, de ahogy a képen is látható, Daisy Ridley rendkívül jól szórakozott a jelenet filmezése alatt, miközben J.J. Abrams instrukciókkal látta el a színészt.

Nem biztos, hogy mindenki emlékszik a jelenetre, de ezúttal nem egy kivágott részről van szó, még ha egy pillanatra is, de szerepelt a végső vágásban. A film elején, amikor Rey és Kylo Ren kapcsolatba lépnek egymással, és Reynek látomása van, melyben magát látja a trónon ülni fehér szemekkel. A forgatás után Ridley elárulta, hogy nyitott volt a Sötét Rey eljátszására, hiszen rendkívül élvezte, hogy karaktere egy teljesen másik oldalát is eljátszhatta.

Total
1
Shares
Previous Article
Előre

Box Office-figyelő: 2020/11. hét: Mélyponton az észak-amerikai mozis piac is

Next Article

Némi betekintést kapunk a Final Fantasy VII Remake készítésébe

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!