Close


Közelgő események

Filmek

A Pókember: Nincs hazaút sztárja, Tom Holland reméli, hogy hamarosan valami nagyon klassz dolgot oszthat meg

Csak nem egy előzetesre gondolt az ifjú titán?

A Pókember: Nincs hazaút sztárja, Tom Holland reméli, hogy hamarosan valami nagyon klassz dolgot oszthat meg
  • PublishedJune 6, 2021

A Pókember franchise sztárja, Tom Holland közösségi oldalán üzent a rajongóknak. Instagram Storyban valami nagyon klassz dologról beszélt, amit hamarosan láthatnak a rajongók is. Nem árulta el, hogy miről van szó, de alighanem egy előzetesre utalt itt, esetleg az Uncharted vagy a Pókember: Nincs hazaút első trailerét kapjuk meg hamarosan.

Most hogy már kaptunk betekintést a közelgő Marvel alkotásokba, köztük például a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendájába, a Venom 2. – Vérontóba vagy az Örökkévalókból, a figyelem középpontjába a következő Pókember-film került. Sokan június 1-jére várták a trailert, hiszen akkor ünnepelte 25. születésnapját Holland, és hogy miért pont azon a napon? A Marvel Studios egy előzetessel meglepte április 19-én a Shang-Chi főszereplőjét, Sima Liut.

Több pletyka is kering a Marvel Studios folytatása körül, ezért nem túlzás kijelenteni azt, hogy az idei év legjobban várt alkotásáról beszélünk. Elvégre Tom Holland falmászója a korábbi két Pókemberrel is találkozni fog, akiket Tobey Maguire és Andrew Garfield játszott a Sony Pictures két próbálkozásában. Azt már tudjuk, hogy Jamie Foxx visszatér Elektró szerepében, illetve Alfred Molina is aláírt, így Doctor Octopus is visszatér, de már a Nincs hazaút főgonoszáról is beszélnek, hogy ki lehet majd a legfőbb nemezis.

Nemrég rajongóival beszélt Holland közösségi felületén, és néhány klassz dolgot ígért a Pókember: Nincs hazaút és az Uncharted rajongóinak.

Hamarosan találkozunk. Remélhetőleg lesz néhány menő dolog, amit megmutathatok nektek. Néhány Pókemberes cucc, néhány Unchartedos cucc hamarosan, amelyek királyok lesznek, de igazán nagyra értékelem, hogy hamarosan beszélhetek ezekről.

Meg nem erősített pletykák szerint jövő héten csütörtökön fogják bemutatni az első teaser előzetest a Pókember 3.-ból, de ezt már sokszor hallottuk az elmúlt időben. Néhány hete például múlt hét keddre jósolták a videót, és semmi sem lett belőle, azonban jövő héten érkezik a Loki Disney+ sorozat, és amennyiben Loki kapcsolódni fog a multiverzumhoz, akkor az időzítés akár még jó is lehet.

Pókember Nincs hazaút című részt december 17-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.