Főoldal Filmek Alfred Molina megerősítette Spider-Man: No Way Home szerepét, és Doctor Octopus visszatéréséről is beszélt
Filmek

Alfred Molina megerősítette Spider-Man: No Way Home szerepét, és Doctor Octopus visszatéréséről is beszélt

Még Tom Hollandnél is nagyobb dumagép Alfred Molina.

344
Doctor Octopus

A Pókember 2. után Alfred Molina újra Doctor Octopus lesz a soron következő Spider-Man: No Way Home című filmben. Bár a Marvel színészeivel többnyire szigorú titoktartási szabályokat kötnek, nem oszthatnak meg semmit a projektekkel kapcsolatban, ennek ellenére Molina örömmel beszélt visszatéréséről és a Marvel Moziverzumban átélt tapasztalatairól.

Még tavaly decemberben kaptuk a hírt, hogy sok más visszatérő karakter mellett Doctor Octopus is szerepelni fog a következő Pókember-filmben. A hírt hivatalosan nem erősítették meg, de nem is cáfolták. Most azonban az Oscar-díjra is jelölt színész hosszasan beszélt a Variety lapnak adott interjúban. A színész azt is elárulta, hogy nagyon érdekes volt visszatérni 17 év után, s eljátszani ugyanazt a szerepet, valamint a konkrét visszatérésről is beszélt.

Egyébként csodálatos. Nagyszerű érzés volt 17 év után ugyanannak a karakternek a bőrébe bújni, annak ellenére is, hogy az eltelt idő alatt már dupla tokám lett, lóg a bőröm, szarkalábaim vannak és a hátam sem a régi.

Alfred Molina

Jon Watts rendezővel is beszélt Octopus visszatéréséről, miután a Pókember 2. részben meghalt a karakter, amire a rendező csak annyit felelt: ebben az univerzumban senki sem hal meg igazán. Ebből úgy tűnik, hogy Watts már a legelején tisztázta, hogy Octopus története ott folytatódik majd, ahol félbeszakították a Sam Raimi második alkotásában, vagyis amikor a tudós feláldozta magát, s elmerült a gépével.

De nemcsak a történet folytatása miatt voltak aggályai. Molina kissé aggódott az életkora miatt, hogy talán már túl öreg a szerepre, amire Watts csak annyit mondott, hogy nézze meg, a Marvel mit művelt Samuel L. Jackson és Robert Downey Jr. színésztársaival, amikor a színészek már idősebbek voltak. Vagyis Molinát is meg fogják fiatalítani a szerepre majd, de ezzel sem sikerült maradéktalanul meggyőzni Molinát.

Robert De Niro arcát megfiatalították [Az írben], de amikor harcolt, úgy nézett ki, mint egy idősebb srác… Úgy nézett ki, mint egy idős srác. Ez aggasztott engem, hogy újra megcsinálom [ezt a szerepet].

Alfred Molina

És ekkor eszébe jutott a Pókember 2. forgatása, amikor a testére erősített mechanikus karok valójában nem CGI bűvészek rajzolták oda, hanem bábosok mozgatták, és a nehéz mozgásokat, emeléseket ezek az emberek végezték, nem ő. Nem ő lesz az egyetlen nagy visszatérő a folytatásban. Jamie Foxx már tavaly nyáron megerősítette, hogy Elektró szerepében visszatér A csodálatos Pókember 2. után. Sőt, ezzel még nem értek véget a meglepetések, hiszen a falmászót alakító előző két színész, Tobey Maguire és Andrew Garfield szerepéről is több hír született már, amiket látszólag többször is megerősítettek. Bár Tom Holland többször is cáfolta ezeket a híreket, de a bizonyítékok másra utalnak.

December 16-án minden kiderül, ugyanis akkor mutatják be a Spider-Man: No Way Home című alkotást a mozikban.

Doctor Octopus

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...

Pókember: Idegenben
Filmek

A Pókember: Nincs hazaút koncepciórajzai felfedték Mysterio visszatérését, és kulcsszerepet játszott volna a történetben

Tragédiával végződött volna Mysterio visszatérése a Pókember: Nincs hazaút című filmben.