Close


Közelgő események

Filmek

Tom Holland cáfolta, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield szerepelne a Pókember 3.-ban

Elhisszük most, amit Tom Holland mond?

Tom Holland cáfolta, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield szerepelne a Pókember 3.-ban
  • PublishedFebruary 10, 2021

Az elmúlt félévben egymást érték a váratlan pletykák a cím nélküli Pókember-filmmel kapcsolatban. Kezdve a legnagyobb bejelentéssel, hogy Jamie Foxx szerepelni fog a filmben, aki A csodálatos Pókember 2. rész után visszatér Elektró szerepében. Ez a hír aztán beindította a lavinát, s mindenki arról kezdett találgatni, hogy mely karakterek fognak még visszatérni.

A sok pletyka között találunk egészen hihető híreszteléseket megbízható forrásoktól. Az elmúlt események fényében Tom Holland felettébb óvatosan fogalmazott készülő új alkotásairól, amikor mikrofonhoz jutott, most azonban egy frissen készített interjúban egyenesen tagadta azokat a híreket, hogy Andrew Garfield és Tobey Maguire Pókemberei visszatérnének a harmadik részben. Pedig néhány napja még mi is arról írtunk, hogy Garfield látszólag megerősítette a szerepét azzal, hogy Atlantában, a forgatás helyszínén tartózkodik.

Természetesen az Esquire egyik fő kérdése is ez a két pletyka volt, hogy mi lesz a korábbi Pókemberekkel, és bár Holland korábban óvatosan fogalmazott a pletykákkal kapcsolatban, most egyértelmű választ adott a kérdésre.

Nem, nem, nem fognak megjelenni ebben a filmben. Hacsak nem titkolták el előlem is ezt a legfajsúlyosabb információt, ami szerintem túl nagy titok ahhoz, hogy visszatartsák tőlem. De egyelőre, nem tudok róla. Ez egy folytatása lesz az általunk készített Pókember-filmeknek.

Tom Holland

Ettől függetlenül még nem kell elhinnünk minden szavát az ifjú színésznek, mert akár félre is vezetheti a rajongókat, hogy végül nagy meglepetésben legyen részük. Emlékezzünk csak vissza egy korábbi interjúra, amikor egy hasonló interjúban úgy fogalmazott, hogy „fogalmam sincs, miről szól a film, pedig már nyolc hete forgatjuk”. A legjobb, hogy várunk a fejleményekre, hogy megtudjuk, mi igaz és mi nem a pletykákból, mert mást úgy sem tudunk tenni.

Pókember: Idegenben
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.