Főoldal Filmek Újabb evidencia szól amellett, hogy Tobey Maguire Pókembere visszatér a Spider-Man: No Way Home folytatásban
Filmek

Újabb evidencia szól amellett, hogy Tobey Maguire Pókembere visszatér a Spider-Man: No Way Home folytatásban

Már nem győzzük bizonyítékokkal beérni, de hivatalos megerősítés továbbra sincs.

320
Pókember: Idegenben
Forrás: Marvel Studios

Az elmúlt időben több bizonyítékot kaptunk arra nézve, hogy a korábbi két Pókember-széria hálószövője visszatér a Spider-Man: No Way Home című részben. A Sam Raimi-féle Pókemberről és A csodálatos Pókember főszereplőjéről van szó. Tom Holland többször is cáfolta ezeket a pletykákat, hogy mellette másik két falmászót is látunk, de másról árulkodnak a jelek.

Andrew Gafrieldot először egy ételfutár azonosította Atlantában, ahol történetesen a legújabb Pókember-filmet forgatták, majd a színész kaszkadőre osztott meg egy forgatási képet Holland kaszkadőrével. A képet nem sokkal ezután törölte, ami már magában is beszédes. És akkor ott vannak a nem hivatalos No Way Home portékák is, amik szintén a korábbi két iterációra utaltak.

Bár főként Garfieldot buktatták le, nem feledkezhetünk meg Tobey Maguire karakteréről sem, aki szintén ott lehet a harmadik részben. A színész spanyol szinkronhangja is úgy gondolja, hogy visszatér. Roger Pera nemcsak a Pókember-trilógiában, hanem A nagy Gatsby és a Gyalogáldozat című filmekben is szinkronizálta a színészt. A The Direct figyelt fel az ELSOTANODELPLANET elnevezésű YouTube-csatorna műsorára, amiben a szinkronszínész megerősítette a pletykát.

Igen, ez fog történni, nem tudom mikor, de azon vagyunk, hogy megcsináljuk.

Sokan megkérdőjelezik a színész szavahihetőségét, hiszen egy ilyen fontos dolgot csak úgy nem árul el magától az ember. Egy ilyen kijelentés után már azon sem lepődnénk meg, ha a Marvel Studios azonnali hatállyal menesztetné a szinkronszínészt, amiért nem tudott lakatot tartani a száján. De itt szögeznénk le azt is, hogy talán nem is Pókemberre utalt ebben a beszélgetésben, hanem egy másik karakterre.

Talán kevesen tudják, de Pera volt Jake Gyllenhaal karakterének, Mysterio szinkronhangja a Pókember: Idegenben, így azt sem vethetjük el teljesen, hogy az illúzió mestere visszatér a jövőben. Sokan úgy gondolják, hogy Mysterio csak megrendezte saját halálát, és a jövőben még látjuk a karaktert.

December 16-án minden kiderül, ugyanis akkor mutatják be a Spider-Man: No Way Home című alkotást a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...