Pókember

Andrew Garfield kaszkadőre a Spider-Man: No Way Home forgatásáról jelentkezett be

Innen már nincs visszaút, ez tényleg a megerősítés lenne?

A Spider-Man: No Way Home című folytatást jelenleg is Atlantában forgatják. A munkálatokról több kép is kiszivárgott már. Továbbra is nagyon sok a kérdés az új résszel kapcsolatban, bár a főszereplőt alakító Tom Holland többször is igyekezett cáfolni a pletykákat, hogy a korábbi két franchise Pókemberét alakító Andrew Garfield és Tobey Maguire visszatér a trilógia utolsó felvonásában.

Andrew Garfield korábbi kaszkadőre, akivel még A csodálatos Pókember 2. részen dolgozott a színész, feltűnt Atlantában. William Spencer közösségi oldalán osztott meg egy képet, amiből úgy tűnik, hogy a Spider-Man: No Way Home forgatásán tartózkodik. A bejegyzést Instagramon osztotta meg, amit azóta természetesen már törölt. Ebben a bizonyos posztban megerősítette, hogy ott van Greg Townley mellett – ő Tom Holland kaszkadőre a Pókember: Idegenben és a soron következő Spider-Man: No Way Home című filmben.

Lassan kezd összeállni a kirakós. Korábban egy amerikai ételfutár írt arról, hogy nemrég a színésznek szállított kaját, majd mikor elkérte az igazolványát, hogy igazolja magát a színész, Garfield mérges lett. Hivatalosan a Marvel Studios nem erősített meg semmit, de több mint véletlen, hogy a sokat pletykált szereplők egy időben pont ott tartózkodnak, ahol az ominózus harmadik filmet forgatják. Nem zárhatunk ki egy másik titkos projektet, de ha fogadnunk kellene, akkor mi a Pókember 3.-at tennénk meg.

Pókember 3. részt december 16-án fogják bemutatni a mozikban.

Total
6
Shares
Previous Article
Godzilla Kong ellen

Lejárt az embargó, miről árulkodnak a Godzilla Kong ellen első benyomásai?

Next Article
Alien vs. Predator

A Xenomorph otthonát és egy új dögöt is láttunk volna az Alien vs. Predator 2. elvetett befejezésében

Related Posts