Főoldal Filmek Andrew Garfield kaszkadőre a Spider-Man: No Way Home forgatásáról jelentkezett be
Filmek

Andrew Garfield kaszkadőre a Spider-Man: No Way Home forgatásáról jelentkezett be

Innen már nincs visszaút, ez tényleg a megerősítés lenne?

338
Pókember

A Spider-Man: No Way Home című folytatást jelenleg is Atlantában forgatják. A munkálatokról több kép is kiszivárgott már. Továbbra is nagyon sok a kérdés az új résszel kapcsolatban, bár a főszereplőt alakító Tom Holland többször is igyekezett cáfolni a pletykákat, hogy a korábbi két franchise Pókemberét alakító Andrew Garfield és Tobey Maguire visszatér a trilógia utolsó felvonásában.

Andrew Garfield korábbi kaszkadőre, akivel még A csodálatos Pókember 2. részen dolgozott a színész, feltűnt Atlantában. William Spencer közösségi oldalán osztott meg egy képet, amiből úgy tűnik, hogy a Spider-Man: No Way Home forgatásán tartózkodik. A bejegyzést Instagramon osztotta meg, amit azóta természetesen már törölt. Ebben a bizonyos posztban megerősítette, hogy ott van Greg Townley mellett – ő Tom Holland kaszkadőre a Pókember: Idegenben és a soron következő Spider-Man: No Way Home című filmben.

Lassan kezd összeállni a kirakós. Korábban egy amerikai ételfutár írt arról, hogy nemrég a színésznek szállított kaját, majd mikor elkérte az igazolványát, hogy igazolja magát a színész, Garfield mérges lett. Hivatalosan a Marvel Studios nem erősített meg semmit, de több mint véletlen, hogy a sokat pletykált szereplők egy időben pont ott tartózkodnak, ahol az ominózus harmadik filmet forgatják. Nem zárhatunk ki egy másik titkos projektet, de ha fogadnunk kellene, akkor mi a Pókember 3.-at tennénk meg.

Pókember 3. részt december 16-án fogják bemutatni a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...