Főoldal Filmek Zendaya sem megerősíteni, sem cáfolni nem szerette volna Tobey Maguire és Andrew Garfield Pókember 3-as szerepét
Filmek

Zendaya sem megerősíteni, sem cáfolni nem szerette volna Tobey Maguire és Andrew Garfield Pókember 3-as szerepét

Tom Holland a multiverzum Pókembereivel fog találkozni?

540
Pókember
Forrás: Marvel Studios

Még ősszel robbant a hír, hogy Jamie Foxx visszatér Elektró szerepében a cím nélküli Pókember 3. részébe. Foxx még A csodálatos Pókember 2. részében játszotta Pókember egyik legendás ellenfelét, de könnyen elképzelhető, hogy a Sony Pictures korábbi alkotásaiból mások is visszatérnek, köztük a korábbi két falmászó is.

A Pókember 3. forgatása még októberben vette kezdetét a Georgia államban található atlantai stúdióban, és egyértelműen mindenki azt a pillanatot várja, hogy Elektró mikor tűnik fel a forgatáson. A forgatáshoz Benedict Cumberbatch is csatlakozik majd, ahogy arról megosztott egy képet a sztár személyes stylistja, és már Zendayát is láttuk Tom Holland oldalán lógni. És mikor tűnnek fel a pletykált karakterek?

Zendaya Jimmy Kimmel Live! vendége volt, és természetesen a házigazda mi másról kérdezhette volna, hogy hogyan haladnak a forgatással az elmúlt hetekben. Erre a kérdésre MJ-t alakító Zendaya csak annyit válaszolt, hogy mindent nagy titok övez, ahogy azt sem tudni még, milyen címen fogják bemutatni a trilógia utolsó részét. De a legérdekesebb az volt, amikor Tobey Maguire és Andrew Garfield szerepére azt válaszolta, sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja a pletykákat.

Kimmel csak nem hagyta annyiban a témát, próbálta kiugrasztani a nyulat a bokorból egy olyan kérdéssel, hogy Hálaadás napján Pókemberekkel vacsorázott-e.

Igen – nem mondhatom azt. Te majdnem… ez jó volt. Ez jó volt.

Zendaya

Arra a kérdésre pedig, hogy Maguire vegán étrendje miatt mit fogyasztott, fogalma sem volt Zendayának. Bár megerősítést ezúttal sem kaptunk, de kezd egyre izgalmasabb lenni, érik a bejelentés. Ne felejtsük, hogy korábban a Sony Pictures is hasonlóan nyilatkozott, ők sem szerették volna cáfolni a híreket, szóval lassan borítékolhatjuk, hogy a Marvel Moziverzum eddigi legőrültebb filmjét fogják bemutatni egy év múlva.     

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Kraven, a vadász
Filmek

A Kraven, a vadász producere nagyon hihető magyarázatot adott arra, miért kellett decemberre tolni a premiert

Nehéz vitatkozni a Kraven, vadász producerével, hogy miért kellett nyárról télre áttenni...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Már a jegyelővétellel rekordot döntött a Deadpool & Rozsomák

Tényleg Deadpool és Rozsomák mentheti meg a Marvel Moziverzum jó hírnevét?