Pókember

Zendaya sem megerősíteni, sem cáfolni nem szerette volna Tobey Maguire és Andrew Garfield Pókember 3-as szerepét

Tom Holland a multiverzum Pókembereivel fog találkozni?

Még ősszel robbant a hír, hogy Jamie Foxx visszatér Elektró szerepében a cím nélküli Pókember 3. részébe. Foxx még A csodálatos Pókember 2. részében játszotta Pókember egyik legendás ellenfelét, de könnyen elképzelhető, hogy a Sony Pictures korábbi alkotásaiból mások is visszatérnek, köztük a korábbi két falmászó is.

A Pókember 3. forgatása még októberben vette kezdetét a Georgia államban található atlantai stúdióban, és egyértelműen mindenki azt a pillanatot várja, hogy Elektró mikor tűnik fel a forgatáson. A forgatáshoz Benedict Cumberbatch is csatlakozik majd, ahogy arról megosztott egy képet a sztár személyes stylistja, és már Zendayát is láttuk Tom Holland oldalán lógni. És mikor tűnnek fel a pletykált karakterek?

Zendaya Jimmy Kimmel Live! vendége volt, és természetesen a házigazda mi másról kérdezhette volna, hogy hogyan haladnak a forgatással az elmúlt hetekben. Erre a kérdésre MJ-t alakító Zendaya csak annyit válaszolt, hogy mindent nagy titok övez, ahogy azt sem tudni még, milyen címen fogják bemutatni a trilógia utolsó részét. De a legérdekesebb az volt, amikor Tobey Maguire és Andrew Garfield szerepére azt válaszolta, sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja a pletykákat.

Kimmel csak nem hagyta annyiban a témát, próbálta kiugrasztani a nyulat a bokorból egy olyan kérdéssel, hogy Hálaadás napján Pókemberekkel vacsorázott-e.

Igen – nem mondhatom azt. Te majdnem… ez jó volt. Ez jó volt.Zendaya

Arra a kérdésre pedig, hogy Maguire vegán étrendje miatt mit fogyasztott, fogalma sem volt Zendayának. Bár megerősítést ezúttal sem kaptunk, de kezd egyre izgalmasabb lenni, érik a bejelentés. Ne felejtsük, hogy korábban a Sony Pictures is hasonlóan nyilatkozott, ők sem szerették volna cáfolni a híreket, szóval lassan borítékolhatjuk, hogy a Marvel Moziverzum eddigi legőrültebb filmjét fogják bemutatni egy év múlva.     

Total
4
Shares
Previous Article

Kratos feloldható karakterként érkezik a Fortnite világába

Next Article
Metal Gear Solid

Megvan, hogy játssza a Metal Gear Solid főszereplőjét, Solid Snake-et a filmvásznon

Related Posts