Pókember

A Spider-Man: No Way Home portékája is Andrew Garfield visszatérésére utalt

Vannak még kétségeink a visszatérésével kapcsolatban?

Az elmúlt fél évben másról sem lehetett hallani, hogy kik fognak visszatérni a Pókember franchise harmadik részében. Mint tudjuk, a Spider-Man: No Way Home megnyitja a multiverzum kapuit, és Jamie Foxx Elektró szerepében fog visszatérni, aki legutóbb A csodálatos Pókember 2. részében játszotta a falmászó nemezisét. De pletykák szerint nem ő lesz az egyedüli visszatérő a franchise korábbi feldolgozásaiból.

Hivatalosan még mindig nem kapott megerősítést se Andrew Garfield, se Tobey Maguire szerepe, pedig jó néhány erre utaló jelet láttunk. Kezdjük azzal, hogy egy atlantai ételfutár arról számolt be, hogy Andrew Garfield nyitott neki ajtót. Majd néhány napja a színész kaszkadőre osztott meg egy képet Tom Holland kaszkadőrével, amit utána törölni kényszerült. Bár Holland többször is igyekezett cáfolni, most újabb jelek utalnak a korábbi Pókemberre.

Tegnap az Instagram-storyban Tom Holland egy félmeztelen képet osztott meg magáról és tréneréről, hogy mennyire kipattintotta magát. Hivatalos megerősítés még nincs, de úgy tűnik, hogy véget ért a No Way Home forgatása. Ezután pedig néhány merchandise került elő, amit a stábtagok vihettek haza ajándék gyanánt.

Első pillantásra semmi érdekes nincs a lenti a fotókban. Azonban, ha jobban megnézzük őket, hogy az egyik pólón egy fejjel lefelé lógó Pókembert látunk, és ez a jelmez nem hasonlít egyik Tom Holland által viselt ruhára sem, de annál inkább A csodálatos Pókemberben látott ruhára. Néhányra még arra is felfigyeltek, hogy az alsó képen a betűtípus megegyezik azzal, amit Sam Raimi használt a Pókember-trilógiánál.

Utólag kiderült, hogy ezek hivatalosan nem is a No Way Home portékái, csak egy cosplay pólóról készült fénykép. Abban kétségeink nem lehetnek, hogy a tárgyak valódiak, ugyanakkor nem ennek a filmnek a hivatalos portékái. De ez továbbra sem zárja ki azt, hogy Andrew Garfield és Tobey Maguire ne kapna szerepet a filmben.

Pókember 3. részt december 16-án fogják bemutatni a mozikban.

Total
1
Shares
Previous Article
The Suicide Squad

James Gunn megerősítette a Suicide Squad képregény alkotójának vendégszerepét

Next Article
The Falcon and the Winter Soldier

Nem akármelyik karakter szereplőválogatásán volt Wyatt Russell Az első bosszúállók forgatása előtt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!