Főoldal Filmek A Spider-Man: No Way Home portékája is Andrew Garfield visszatérésére utalt
Filmek

A Spider-Man: No Way Home portékája is Andrew Garfield visszatérésére utalt

Vannak még kétségeink a visszatérésével kapcsolatban?

174
Pókember

Az elmúlt fél évben másról sem lehetett hallani, hogy kik fognak visszatérni a Pókember franchise harmadik részében. Mint tudjuk, a Spider-Man: No Way Home megnyitja a multiverzum kapuit, és Jamie Foxx Elektró szerepében fog visszatérni, aki legutóbb A csodálatos Pókember 2. részében játszotta a falmászó nemezisét. De pletykák szerint nem ő lesz az egyedüli visszatérő a franchise korábbi feldolgozásaiból.

Hivatalosan még mindig nem kapott megerősítést se Andrew Garfield, se Tobey Maguire szerepe, pedig jó néhány erre utaló jelet láttunk. Kezdjük azzal, hogy egy atlantai ételfutár arról számolt be, hogy Andrew Garfield nyitott neki ajtót. Majd néhány napja a színész kaszkadőre osztott meg egy képet Tom Holland kaszkadőrével, amit utána törölni kényszerült. Bár Holland többször is igyekezett cáfolni, most újabb jelek utalnak a korábbi Pókemberre.

Tegnap az Instagram-storyban Tom Holland egy félmeztelen képet osztott meg magáról és tréneréről, hogy mennyire kipattintotta magát. Hivatalos megerősítés még nincs, de úgy tűnik, hogy véget ért a No Way Home forgatása. Ezután pedig néhány merchandise került elő, amit a stábtagok vihettek haza ajándék gyanánt.

Első pillantásra semmi érdekes nincs a lenti a fotókban. Azonban, ha jobban megnézzük őket, hogy az egyik pólón egy fejjel lefelé lógó Pókembert látunk, és ez a jelmez nem hasonlít egyik Tom Holland által viselt ruhára sem, de annál inkább A csodálatos Pókemberben látott ruhára. Néhányra még arra is felfigyeltek, hogy az alsó képen a betűtípus megegyezik azzal, amit Sam Raimi használt a Pókember-trilógiánál.

Utólag kiderült, hogy ezek hivatalosan nem is a No Way Home portékái, csak egy cosplay pólóról készült fénykép. Abban kétségeink nem lehetnek, hogy a tárgyak valódiak, ugyanakkor nem ennek a filmnek a hivatalos portékái. De ez továbbra sem zárja ki azt, hogy Andrew Garfield és Tobey Maguire ne kapna szerepet a filmben.

Pókember 3. részt december 16-án fogják bemutatni a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.